viernes, 14 de septiembre de 2012

Jornada 2: Guíxols-Masnou. La prèvia

Horaris Jornada 2

Dissabte 15 de setembre:
-16:00 Lloret-Farners

Diumenge 16 de setembre:
-11:45 Gramenet B-Horta
-12:00 Ripollet-La Jonquera
-12:00 Mollet-Cerdanyola V.
-12:00 Avià-Sant Quirze V.
-12:00 San Cristóbal-Montcada
-12:00 Granollers-Peralada
-16:45 Sant Cugat E.-Vilassar de Dalt
-17:00 Guíxols-Masnou

El rival:

Ateneu Deportiu Guíxols

Any Fundació: 1914

President: Roman Corominas

Posició temporada passada: 13é 42 punts (Primera Catala Grup 1)

Entrenador: Ramon Monràs (carnet Albert Molas)

Planter: Sergi Andrés, Chicho, Pedregosa, Tena, Pol Ros, Cervera, Uri Vila, Medina, Pau Sala, Mora, Dani Castilla, Jordi Bonet, Gerard Garrido, Oscar Trigo, Dani Nueda, Aitor, Carlos Gómez.

El camp:

Camp Municipal de futbol de Mascanada "Josep Suñer i Arxer"

Localitat: Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

Superfície: Gespa artificial

Adreça: Ronda de Narcís Massanas s/n

Com arribar-hi: Autopista AP7/E15 fins sortida 9A direcció Vidreres/Sils/Caldes/Lloret/StFeliu. C-35/C-65 fins a Sant Feliu de Guíxols. Dins el poble seguir per la C-65 (carretera principal) fins arribar a Carrer de la Concepció. Seguir recte fins la tercera sortida de la rotonda.

La prèvia

Àrbitre: Edgar Nula Perez

Bon partit el que tancarà aquesta segona jornada de competició entre dos conjunts que van aconseguir el mateix resultat en la primera jornada. El Guíxols va treure un meritori empat a un del camp d'un dels equips cridats a estar dalt com el Cerdanyola del Vallés, mentre que el Masnou no va aconseguir desfer l'empat a zero contra el Ripollet. Tots dos equips buscaran la primera victòria en aquest enfrontament.

El Guíxols d'enguany és una incógnita. Els homes de Ramon Monràs van coquetejar al llarg de la temporada passada amb les posicions de descens, i no sembla que aquesta temporada hagin millorat considerablement el planter, tot i que tampoc no han sofert masses baixes. Per tant, per terres empordaneses esperen complir el mateix objectiu aquesta temporada, a poder ser amb una major tranquilitat. De totes maneres, tradicionalment a les últimes temporades, al Masnou li ha costat moltíssim sumar en els desplaçaments a terres gironines a Primera Catalana. La temporada de l'ascens (09-10) i a principis de temporada també (jorn.3) masnovins i guixolencs van firmar un empat a 1 al Suñer i Arxer.

Veurem per quin plantejament opta Àngel Gómez, si insisteix amb el 3-5-2 amb el que va formar el conjunt en el primer onze de la temporada, o amb el 4-4-1-1 (4-2-3-1) de la pretemporada i dels minuts finals contra el Ripollet. El Masnou va deixar detalls i bones sensacions en el primer enfrontament, però va ser incapaç de marcar un gol. També tindrem la primera oportunitat de veure de quina manera encaixa aquest nou planter de jugadors el fet de jugar a fora davant un rival que sortirà a buscar els tres punts des de l'inici però que, a la vegada, pot deixar més espais al darrere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario