lunes, 1 de octubre de 2012

Crònica de MATinfo i Blog1cat

S'ESCAPEN DOS PUNTS A L'AFEGIT

La visita a la Zona Esportiva Municipal Esportiva Jaume Tubau hagués suposat la primera victòria  de la temporada fora de casa del Masnou i tres punts molt importants per començar a treure el cap a la part alta de la taula, però un gol local al temps extra ho va impedir. Els d'Àngel Gómez van fer una primera part molt correcte, en la línia de pràcticament tota la temporada, avançant-se en el marcador, però a la segona van recular massa i el Sant Cugat va acabar salvant un punt i la seva imbatibilitat 'in extremis'.

El conjunt local va presentar un esquema força ofensiu amb les idees clares. Ordre defensiu i un davanter fort i molt ràpid com Djailson per intentar contrarestar el joc del Masnou. Ahir els maresmencs van sortir per segona setmana consecutiva amb el 4-2-3-1, tot i que amb dos canvis importants. Carlitos Vidal es va quedar a la banqueta i en el seu lloc va debutar el jove Pedro Baena, mentre que la baixa per paternitat de David Bauli (des d'aquí el felicitem) va permetre la titularitat de Mora en punta d'atac.

El partit va començar amb domini santcugatenc. Claudi i Bonamich van ser els primers en intentar-ho, i tot i que Mora va respondre amb una fluixa rematada (9'), els primers compassos van tenir color local. Passats els 10-15 primers minuts, el Masnou va anar fent-se amb el control de la possessió i va començar a crear jugades de perill. Un molt actiu Marcelo ho va provar des de la frontal després d'un servei de cantonada (17'). Després Dennis va tenir una grandíssima oportunitat amb un cop de cap que va salvar magistralment Jota a boca de canó (26'). Aquest control del Masnou es podia haver traduït en el primer gol prop de la mitja hora de joc. En una jugada molt controvertida, l'árbitre aconsellat per un dels líniers va assenyalar el punt de penal bastants instants després que la pilota toqués en un dels defensors locals quan intentaven treure la pilota. La indignació de la parròquia local es va convertir en alegria quan el porter Jota, novament providencial, va aturar el llançament des dels onze metres de Marcelo (33'). L'ex del Mollet va quedar capcot després de l'error però tan sols 5 minuts després ho va arreglar obrint el marcador. En un gran contracop, Mora i Marcelo van fer una paret que va deixar aquest últim sol davant Jota i aquest cop no va fallar amb un xut creuat. Abans del descans fins i tot Gueri podria haver ampliat distàncies. Van ser els millors minuts del Masnou en el dia d'ahir.

Després de la mitja part el partit va canviar considerablement. Ràpidament Bonamich ja va tenir la primera pels visitants amb una rematada des de la frontal. Marcelo va respondre amb un altre llançament des de lluny amb el que va ser pràcticament l'única acció ofensiva dels masnovins a la segona part i aixó que tan sols es portaven disputats 2 minuts. A partir d'aquí es van succeïr les oportunitats pels roig-i-negres. Una bona jugada de Djailson la va treure providencialment Dani Morales i acte seguit el córner es va passejar per l'àrea petita i a punt va estar d'acabar dins directament (52'). Abdul va rematar alt (56') i Djailson la va tenir també de cap de molt a prop en una ocasió molt clara (58').

Passat aquest tram inicial del segon temps, el domini local va afluixar (tan sols destacar una falta llançada per Joan) i el Masnou va poder jugar còmodament fins que el partit es va anar calentant. Una entrada duríssima de Corbi sobre Carlitos Vidal en la que l'àrbitre no es va atrevir a expulsar el jugador local va provocar una picabaralla al centre del camp (80'). Es succeïen les entrades, les faltes i les discusions entre els jugadors, però a la vegada el Sant Cugat a base de pilotes penjades a l'àrea anava tirant cada cop més enrrere al Masnou. Precisament en una acció d'aquestes, Dani Morales va desviar una rematada amb el braç i l'àrbitre va assenyalar una segona pena màxima, a més d'expulsar al ex central de l'Hospi per segona groga. Un immens Jordi va aturar el llançament de Marroco, però el patiment no es va acabar aquí. Els de José Luis Duque no es van rendir i van seguir insistint. Primer Cadmo Buenache amb el cap va fallar incomprensiblement amb el cap dins l'àrea petita amb tot a plaer, i després Djailson la va tornar a tenir amb una forta rematada que va sortir desviada per poc. El col·legiat va afegir cinc minuts i finalment els locals van obtenir el premi a la insistència. Un altre pilota penjada va quedar morta i finalment va ser Abdul qui va ficar la cama i la va posar dins. Just marcador pel gran esforç dels sancugatencs.

Amb aquest resultat l'àrbitre va xiular el final. El Masnou va tenir a tocar una victòria que es va escapar en l'últim suspir. El pobre joc ofert a la segona part (juntament amb la segona part de Guíxols la pitjor de la temporada) va acabar sent castigat. Cop dur, però perfectament superable al llarg de la temporada. El proper diumenge serà el filial de la Gramenet qui, al Municipal, posarà a prova aquest Masnou, situat desé a la taula amb 5 punts de 12 possibles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario