lunes, 8 de octubre de 2012

Festival de gols colomenc

Després de la primera victòria a casa i d'un empat en un camp díficil com el del Sant Cugat, la visita de la Gramenet B al Municipal semblava un bon escenari per sumar de tres en tres i pujar-se al tren de la zona més alta de la taula. Malgrat el gol inicial visitant, tot semblava anar sobre el previst fins passada l'hora de partit. El Masnou dominava completament el joc quan un gol a la contra va fer perdre incomprensiblement els nervis i el rumb a tots els jugadors del Masnou. En vint minuts es van encaixar quatre gols que van deixar a l'afició totalment glaçada i revivint el que es va produïr durant nombroses ocasions la temporada passada.

Les lesions de Jonathan Reina i Victor Manuel i la sanció de Dani Morales van obligar a Àngel Gómez a introduïr canvis a l'onze inicial. Cristian Guerrero, Aleix i Maxime van entrar a l'onze amb el 4-2-3-1 dels últims partits. Al davant un rival atrevit que presentava dos extrems ràpids i dos laterals que es van incorporar a l'atac en diverses ocasions. Com tots els filials, el rendiment d'aquests joves jugadors era una incògnita.

La igualtat va ser la tònica del inici de partit. Marcelo, el millor ahir del Masnou, va ser el primer en intentar-ho amb un xut llunyà (5'). La resposta de la Grama va arribar ràpidament a la sortida d'un còrner amb una rematada fora de Pons (10'). En una d'aquestes accions als primers compassos, el lateral dret colomenc Roger va posar una centrada perfecte al cap de Dani Fernàndez que la va rematar per damunt de Jordi i va obrir el marcador (12'). Com ja passar el dia del Mollet, el Masnou va intentar reaccionar ràpidament i Bauli va tenir l'empat dos minuts després. La Gramenet B va donar una passa enrere, però tant Pedrola com Edu van tenir la opció de fer el segon a la contra.

A partir d'aquí el domini va ser masnoví. Carlitos ho va provar primer en una falta des de la frontal i després en una gran jugada en la que la seva passada final no va trobar rematador (28'). Finalment una fantàstica centrada de Dani Tacón des de la banda dreta la va rematar Marcelo aconseguint el gol de l'empat (29'). Després el colomenc Ivan va ser expulsat per segona targeta groga en una falta tan absurda com mereixedora d'aquest càstig. El Masnou ho va seguir intentant, i després d'una centrada de Carlitos que a punt va estar d'agafar porteria (34'), una falta uns metres allunyada de la mitja lluna va suposar el segon gol masnoví. Novament Marcelo va ser l'autor del gol amb un xut col·locat per damunt de la tanca i en el que el porter visitant Marc podia haver fet alguna cosa més. El Masnou estava per davant i tenia superioritat numèrica, però quan tot anava bé novament una gran centrada de Roger va posar les taules en el marcador. Edu va ser qui, novament de cap, va fer aquest gol abans del descans.

Tot i aquesta galleda d'aigua freda, el Masnou va sortir amb molta convicció al segon temps. David Bauli va estar prop del gol en dues ocasions (48' i 51') i una pilota penjada la van rematar primer Cristian Guerrero i després David Fernàndez sense trobar el camí de la porteria (53'). Gueri i Carlitos Vidal la van tenir també en una acció en què l'esfèrica es va passejar per l'àrea (58'). Eren els millors minuts del Masnou que estava tancant al seu camp a una Grama amb deu. Marcelo amb un xut des de la frontal va estar prop del hat-trick (58'), i David Fernàndez també ho va tornar a provar amb una internada per banda dreta (66'). Quan tot semblava indicar que acabaria caient el gol del Masnou, un contracop dels visitants va canviar el rumb del partit. En una gran jugada d'Edu en què Jordi va fer una bona aturada, finalment després de dos rebots Pedrola va posar el 2-3.

Quedaven vint minuts i el Masnou tenia temps per tornar a reaccionar com ja havia fet a la primera part, però aquest gol va descentrar totalment a tots els jugadors. L'equip es va enfonsar i la defensa, que darrerament havia estat prou correcte, va ser un autèntic colador. Sense cap tipus de reacció Edu va aprofitar per fer dos bons gols, un en una jugada afortunada i l'altre en un gran contracop, que van posar el 2-5 als 80'. La Gramenet fins i tot hauria pogut fer més sang, però va baixar el ritme mentre que Dani Tacón era expulsat (o es va autoexpulsar, com es vulgui interpretar). Unes mans de Pablo Leal van ser sancionades com a penal i Gueri va fer un estèril 3-5 des dels onze metres. Un miratge, i més quan prop del xiulet final el recent entrat al terreny de joc Cabo va fer el 3-6 definitiu.

Resultat nefast i el pitjor de tot desencant de gran part dels aficionats. L'equip queda lluny en quant a posició de la zona de privilegi (no en quant a punts) després d'un partit molt estrany en que tot i rebre sis gols tothom es va quedar amb la sensació que podria haver caigut pel bàndol local. Ara toca mirar endavant, i dissabte que ve al camp d'un equip potent com l'Avià pot ser una bona oportunitat perquè el joc es comenci a veure recompensat amb punts.