jueves, 4 de octubre de 2012

Jornada 5: Masnou-Gramenet B. La prèvia

HORARIS JORNADA 5

Dissabte 6 d'octubre:
16:00 Lloret-Mollet
16:00 Farners-Montcada

Diumenge 7 d'octubre:
12:00 Ripollet-Guíxols
12:00 Masnou-Gramenet B
12:00 Vilassar de Dalt-San Cristóbal
12:00 Horta-Granollers
12:00 Sant Quirze V.-Peralada
15:45 La Jonquera-Sant Cugat E.
17:00 Cerdanyola V.-Avià

EL RIVAL:

Unió Deportiva Atlètica Gramenet Milan "B"


President: Rafael Osuna

Posició temporada passada: 12é 42 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Eloi Martínez

Planter: Adrià Mir, Raúl, Javi Morales, Borja Esteve, Oscar Romero, Pedrola, Edgar, José Pérez, Jimmy, Siset, Estellés, Dani Fernández, Iván Ruiz, Xavi Arruebo, Roger, Edu Ranchal, Pablo Leal, Sergi Pastells, Siscu, Dani Cabo i  José Alberto.

LA PRÈVIA

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros

Amb l'objectiu clar d'aconseguir la segona victòria de la temporada afronta aquest partit el conjunt maresmenc. Els d'Àngel Gómez van deixar escapar dos punts en els instants finals a Sant Cugat i aquest cap de setmana tindran davant un rival que s'ha caracteritzat en aquest inici de lliga per fer molts gols, però també per encaixar-ne molts. Tot i que els colomencs no guanyen des de la primera jornada, encara estan imbatuts a domicili.

La Gramenet B és l'únic filial que hi ha a la categoria. Aquest estiu, com gairebé sempre passa en tots els filials, l'equip s'ha hagut de regenerar i pocs jugadors segueixen respecte la passada temporada, en la que finalment van aconseguir la salvació amb certa comoditat. Del nostre rival en tindrem demà un perfecte anàlisi més a fons pel nostre company Marcos Moreno Teruel (@MorenoTeruel).

El Masnou per la seva banda arriba amb la obligació d'assolir els tres punts si no vol veure com es comencen a escapar els rivals de la part alta, i també per fer bo el punt assolit a Sant Cugat. Els masnovins ja van vèncer al filial dels del Barcelonés Nord en l'última temporada a Primera Divisió Catalana (2009-10) per dos gols a zero, quan llavors els colomencs eren un dels rivals directes per l'ascens. Precisament la Gramenet B va ser l'últim rival del Masnou de Claudio Festa a Primera Catalana amb l'equip ja ascendit a la Tercera divisió. Serà un partit especial per Gueri i Carlitos Vidal que s'enfrontaran al seu ex equip en el que van rendir a un nivell molt alt. S'espera la tornada a l'onze de David Bauli, tot i que Dani Morales per sanció i probablement Jonathan Reina per lesió seran baixa en defensa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario