viernes, 12 de octubre de 2012

Jornada 6: Avià-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 6

Dissabte 13 de setembre:
16.00 Avià-Masnou

Diumenge 14 de setembre:
11:45 Gramenet B-La Jonquera
12:00 Mollet-Ripollet
12:00 San Cristóbal-Cerdanyola V.
12:00 Granollers-Vilassar D.
12:00 Montcada-Sant Quirze V.
16:45 Sant Cugat E.-Lloret
17:00 Guíxols-Farners
17:00 Peralada-Horta


EL RIVAL: 

Unió Esportiva Avià 

Any fundació: 1963

President: Ramon Prat

Posició temporada passada: 7é 43 punts (Primera Catalana Grup 1) 

Entrenador: Joan Prat (4a temporada)

Planter: Dani, Pol, Riki, Sucías, Miguel, Cortizo, Revilla, Miki Noguera, Guijarro, Sellarés, Joan Noguera, Viladomat, Miki López, Alex, Sergi Soler, Marc Coll, Oriol Martínez, Sergi Ruiz, Cuco, Eric i Barnadas.

EL CAMP: 

Municipal d'Avià 

Localitat: Avià (Berguedà)

Adreça: Carrer de la Indústria 40

Superfície: Gespa natural

Com arribar-hi: Ronda Dalt B-20 fins a Autopista del Vallés. Seguir per Autopista del Vallés fins a Autopista de Montserrat E-9. Seguir per Autopista de Montserrat E-9 o bé C-55 fins a la sortida 95. Agafar carretera C-26 de Berga a Avià. Al arribar al poble girar a l'esquerra per Carrer de Ronda Queralt. Seguir per Carrer de Ronda Queralt fins arribar a Carrer de la Indústria.

LA PRÈVIA

Àrbitre: Marcos López Gímenez

Duel inedit el que obrirà la jornada d'aquest cap de setmana al grup primer de Primera Divisió Catalana. Masnou i Avià mai s'han enfrontat en partit oficial, tot i que en principi aquesta temporada són dos conjunts cridats a ser rivals directes per la zona alta de la taula. El Masnou es va enfonsar en els últims vint minuts la setmana passada encaixant fins a sis gols, i si no vol veure com es comencen a marcar distàncies prou importants amb els equips de dalt, ha de reaccionar en un camp molt complicat.

L'entitat del Berguedà és un club jove que fa poc més de trenta anys que competeix en el nostre futbol territorial. En aquest temps han anat pujant categories sense pressa però sense pauses, arribant a la Primera Catalana per primer cop fa tan sols dues temporades. Tenen l'orgull de poder dir que són un dels pocs clubs que mai ha patit un descens. La temporada passada els de Joan Prat van tenir un any d'assentament a la categoria i en aquesta han reforçat encara més un sólid bloc que es manté des de fa varies campanyes. Per tant, aquest Avià és un dels conjunts potents del grup i un dels candidats a lluitar per l'ascens.

Per la seva banda el Masnou arriba probablement en el pitjor moment d'aquesta nova etapa. Després d'uns primers partits amb bones sensacions però en els que els resultats no havien acompanyat, la golejada infringida per la Gramenet B pot haver estat un cop dur. De totes maneres, hi han motius suficients per seguir creient en aquest projecte. S'espera la tornada a l'onze de Dani Morales tot i que Dani Tacón sancionat serà baixa segura. Veurem també si dos peces importants com Jonathan Reina i Victor Manuel poden tornar a jugar després de les seves lesions. L'equip maresmenc intentarà donar la sorpresa a Avià, en un partit on els d'Àngel Gómez no són ni molt menys favorits, a diferència de la majoria de partits disputats fins ara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario