lunes, 12 de noviembre de 2012

El Masnou s'estavella a Montcada

El primer equip del CD Masnou va patir la quarta derrota de la temporada al Municipal de La Ferreria de Montcada i Reixac. Els jugadors masnovins van ser incapaços de contrarrestar els dos gols amb els que el Montcada es va avançar als primers vint minuts aprofitant novament els errors defensius masnovins, tot i que a la segona part van ser amo i senyors del partit. Després del 2-1 de Carlitos feia tota la sensació que podia arribar l'empat del Masnou, però finalment el Montcada va sentenciar en un gran contracop. La graderia es va convertir en un autèntic camp de batalla un cop finalitzats els noranta minuts.

Àngel Gómez tornava a la banqueta tres partits després. El tècnic del Masnou tornava a formar amb l'esquema habitual dels últims partits, amb l'entrada de Marc Gallart a dalt i sense extrems fixos per intentar ser més vertical. El Montcada per la seva banda jugava amb un onze bastant ofensiu amb dos puntes mòbils ideal per agafar l'esquena als centrals maresmencs.

El partit va començar molt igualat amb alternatives a les dues porteries. Bauli va poder fer el primer amb una rematada des de l'interior de l'àrea (4') i Bermúdez va replicar amb un llançament que va sortir per damunt de la porteria de Jordi (7'). Amb aquest joc d'anada i tornada, Sergi Arranz va recollir una pilota a la frontal i va fer el primer amb un xut ajustat al pal (10'). Galleda d'aigua freda per un Masnou que es va posar nerviós amb aquest gol de l'equip de Jordi Salvanyà. Tot i que Maxime va tenir l'empat amb un xut llunyà que va sortir desviat, el Montcada ho va aprofitar per fer un 2-0 que seria impossible d'aixecar. Kike Amador es va escapar dels defensors maresmencs i va definir amb eficàcia (17'). Poc més d'un quart d'hora i el Masnou veia com se li posava el partit molt complicat.

Mica en mica els homes d'Àngel Gómez van anar despertant i guanyant metres. L'ocasió més clara de la primera part pels visitants la va tenir Marcelo amb un llançament de falta que va obligar a fer una espectacular estirada a Dani Lledó (23'), porter montcadenc. Bauli també ho va provar des de lluny (27'). Malgrat el marcador, els verds no van renunciar a l'atac i l'àrbitre els va anular un gol per fora de joc de Bermúdez (32'). Sergi Arranz va tenir el tercer amb una rematada de cap (33'). L'última oportunitat abans del descans va ser per Marc Gallart que va rematar de cap a fora a la sortida d'un córner (39').

La mitja part i el discurs de l'entrenador li van anar bé a un Masnou que va sortir molt més endollat. Un triple  canvi amb Gueri, Carlitos i Dani Tacón com a revulsius va donar més profunditat a l'equip. El propi Dani Tacón va ser el primer a provar-ho amb una rematada des de la frontal que va sortir fora (50'). Jonathan de falta llunyana (56') també va estar prop de l'empat. Bauli va tenir una oportunitat claríssima després d'una gran passada de Gueri però Dani Lledó va salvar miraculosament en l'u contra u (64'). Finalment el just premi a la insistència va arribar en una acció en què Carlitos es va endur una pilota dividida a la banda dreta i, quan semblava que es quedava sense angle, va fer una gran vaselina que va superar al porter local (67'). Quedaven més de vint minuts i el domini masnoví donava esperances.

El Montcada després que el Masnou retallés distàncies es va replegar encara més i va impedir arribades clares d'un Masnou que ho intentava a base de pilotes llargues i xuts llunyans. Amb només tres defenses i tot l'equip volcat a l'atac el Montcada va aprofitar un contracop per sentenciar el partit. Marcel, probablement el millor home pels verds en el global del partit, va fer una gran jugada i va centrar perquè Àngel Cuellar empalmés una gran volea que entraria per la mateixa escaire (84'). Gran gol que matava el partit i tota esperança maresmenca de sumar algun punt. I fins i tot, amb el partit sentenciat, el Montcada va ser molt a prop del quart gol.

El partit va finalitzar amb el 3-1. Llavors es van produïr una série de discusions sobre el terreny de joc primer, amb Marcelo un cop més implicat. Finalment des de la graderia un aficionat local suposadament va provocar al porter suplent del Masnou David Peinado i aquest va saltar a per ell, protagonitzant-se una autèntica batalla campal a La Ferreria amb els àrbitres tan tranquils als vestidors. Un final trist per un mal partit del Masnou.

El conjunt d'Àngel Gómez queda ara força allunyat dels llocs més alts de la taula però espera que la setmana que ve a casa contra el a priori débil Sant Quirze es pugui començar a remuntar la situació. No es poden permetre més ensopegades a casa.