miércoles, 7 de noviembre de 2012

Inici irregular

El primer equip del CD Masnou es troba situat en la meitat de la classificació del grup primer de Primera Divisió Catalana després de nou jornades de competició. L'equip d'Àngel Gómez va tenir unes primeres jornades força irregulars on el joc no va anar acompanyat dels resultats però en els últims partits el treball està començant a donar els seus fruits.

D'ençà de l'escàndol d'Avià, els maresmencs no s'han posat nerviosos i han aconseguit que arribin els resultats. No feia falta una millora considerable en el joc, tan sols esperar a que la pilota entrés. Ken Fujita s'ha fet càrrec de l'equip en els tres partits en què Àngel Gómez ha estat sancionat. A casa contra el San Cristòbal es va aconseguir la segona victòria de la temporada després d'una ratxa d'un punt de nou possibles. Un partit novament dominat pel Masnou en la majoria de fases del partit i on el 3-2 final es va quedar fins i tot curt.

El cop de puny sobre la taula va arribar ara fa uns deu dies al Carrer Girona de Granollers. Els vallesans arribaven segons, invictes a casa i en un gran estat de forma, però un gran Masnou va aconseguir golejar en un camp històric del futbol català. Victor Manuel va empatar el gol inicial del Granollers, Bauli va fer un doblet, Pedro Baena es va estrenar com a golejador i Maxime va tancar un important 2-5. El mateix Àngel Gómez, però, va reconèixer en declaracions a Ràdio Marca Barcelona que el resultat no havia estat del tot just, no així la victòria. De totes maneres una victòria clau pel Masnou, la primera fora de casa i que pot marcar el camí a seguir.

Aquest passat cap de setmana el Masnou tenia l'oportunitat de completar un nou de nou, un fet històric tan per Ken Fujita, que es podia convertir en un dels entrenadors amb millor debut com a tècnic, com pel conjunt masnoví, que feia tres temporades que no encarrilava tres partits seguits amb victòria. El Masnou guanyava 2-0 a vint-i-cinc minuts del final i tot semblava indicar que es sumarien els tres punts al Municipal, però el rival, el Peralada, va aconseguir empatar el partit. Dos punts i una victòria que es van escapar del Municipal, però que no han de fer defallir a un equip que està demostrant que pot ser un dels candidats a estar a la part més alta.

L'equip és ara dotzé a la classificació, tot i que només és a nou punts del líder Avià i a set del segon classificat, La Jonquera. Tenint en compte la igualtat de la categoria, una distància perfectament recuperable. La lliga es troba en un autèntic puny i, per exemple, si el Peralada no hagués aixecat el marcador, ara el Masnou seria sisé a la taula. A més, tot i que els dos primers classificats actuals han demostrat ser sólids (sense deixar de banda tampoc que el Masnou va ser superior a l'Avià en el partit disputat fa tot just un mes), equips cridats a ser a la zona alta com l'Horta, el Montcada o el mateix Peralada, tampoc han tingut un inici per tirar coets.

Crida l'atenció de forma considerable el fet que després de nou partits disputats el Masnou sigui ara mateix l'equip que fa més gols de la categoria, un honor que comparteix amb La Jonquera, però també l'equip més golejat. Demostra per una banda la facilitat que tenen els jugadors del Masnou per crear ocasions i marcar gols, i per l'altre que cal millorar en defensa. Cal destacar que tan sols dos jugadors permaneixen a l'equip respecte a la temporada passada i que és en aquesta línea on sempre es nota més la falta d'uns mecanismes col·lectius.

A mesura que vagin passant partits, veurem on és capaç de situar-se aquest equip. De moment els resultats són irregulars, però les sensacions són molt bones. El Masnou a la última década sempre que ha estat en aquesta categoria ha lluitat per l'ascens i, sense pressió però amb treball i sacrifici, aquest projecte espera continuar amb aquesta línea.


No hay comentarios:

Publicar un comentario