domingo, 11 de noviembre de 2012

Jornada 10: Montcada 3-1 Masnou

FI DE LA RATXA

El Masnou ha tornat a perdre després de gairebé un mes sense fer-ho. El Montcada ha fet un molt bon partit i ha sapigut aprofitar els errors defensius del Masnou a la primera part. Tot i que el Masnou ha reaccionat amb un gol de Carlitos que ha posat el conjunt local contra les cordes durant uns minuts, finalment els de Jordi Salvanyà han sentenciat a la contra i s'han endut els tres punts. Amb el partit acabat hi ha hagut una gran picabaralla a les graderies.

Montcada: Dani Lledó, Norbert, Pacheco, Miki, Edu, Jose Maria, Kike Amador (Àlex 83'), Marcel, Morera (Àngel Cuellar 55'), Bermúdez (Miguel Vicente 64') i Sergi Arranz (Dani 87').

Masnou: Jordi, Sato (Carlitos Vidal 45'), Xavi Comas (Gueri 45'), Jontathan, Dennis, Victor Manuel, Marc Gallart (Dani Tacón 45'), Maxime, Bauli, Marcelo (Mora 82') i Éric Blasco (Aitor Nisa 58').

Àrbitre: Javier Ramos Sánchez. Ha ensenyat targetes grogues a Jose Maria, Pacheco, Norbert i Alex (Montcada) i a Éric Blasco, Carlitos Vidal, Bauli, Maxime i Mora (Masnou).

Gols: Sergi Arranz (10') 1-0, Kike Amador (17') 2-0, Carlitos Vidal (66') 2-1 i Àngel Cuellar (85') 3-1.

Camp: Muncipal La Ferreria. 200 espectadors.