viernes, 30 de noviembre de 2012

Jornada 13: Masnou-Vilassar de Dalt. La prèvia

HORARIS JORNADA 13

Dissabte 1 de desembre:
16:00 Farners-Cerdanyola V. (en directe per OnaSps)
16:00 Lloret-Sant Quirze V.

Diumenge 2 de desembre:
12:00 Masnou-Vilassar Dalt
12:00 Ripollet-Montcada
12:00 Mollet-Granollers
16:00 La Jonquera-Horta
16:45 Sant Cugat E.-San Cristóbal
17:00 Guíxols-Peralada
18:30 Gramenet B-Avià


EL RIVAL: 

Centre Esportiu Vilassar de Dalt

Any fundació: 1927

President: Carles Povedano

Posició temporada passada: 1r 79 punts (Segona Catalana Grup 2)

Entrenador: Toni Fuentes Corominas

Planter: Sergio Cano, Artur Romera, Alex Pagán, David Gómez 'Chino', Fran Fuentes, Marc Reyes, Edu Camps, Rubén Salvador, Mañanes, De Frías, Vives, Fernando Galeano, Arturo, Xavi Granero, Robert de la Peña, Vicente Bermúdez, Bernat Gispert, Roger Viladomiu, Cristian Martín, Mendoza, Toni Martín, José Muñoz i Albert Hospital.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Martí Ferrer Font

Arriba el derby maresmenc de la categoria amb moltes úrgencies per les dues bandes. El Masnou porta una ratxa nefasta de resultats en els últims partits i, després d'entrar en zona de descens, està obligat a sumar els tres punts davant un Vilassar de Dalt que és cuer i encara no ha guanyat cap partit. Un derby que no es produeix des de la temporada 1993-94 (via @sergi_vargas) i que ha de servir per canviar la dinàmica de l'equip masnoví.

L'equip verd-i-blanc aconseguia l'ascens a Primera Catalana fa uns mesos després de realitzar una temporada espectacular al grup segon de Segona Catalana. També van tenir un gran paper a la Copa Catalunya on, després de carregar-se a l'Europa, van arribar als penals davant l'Hospitalet de Segona B. A inicis de temporada la majoria del planter va seguir a l'equip però a mesura que els resultats no han acompanyat els vilassanencs han hagut de donar algunes baixes i realitzar fitxatges, que de moment tampoc dónen resultat. Tot i així, el Vilassar de Dalt ha donat bona imatge en la majoria dels partits i ha arrencat empats de prestigi de camps com el del líder Avià, l'Horta o el Sant Cugat.

El Masnou tan sols ha sumat un punt en els darrers quatre partits i una nova derrota deixaria l'equip molt tocat. L'equip d'Àngel Gómez continua sense tenir sort i no pot transformar el seu domini sobre la majoria de rivals en punts. Un inici de temporada que està sent el més complicat dels últims anys. Per no oblidar-se definitivament de poder estar a la part alta es necessita un punt d'inflexió i la visita del cuer presenta una gran oportunitat. Victor Manuel podria tornar a l'onze i en principi Àngel Gómez compta amb la totalitat dels efectius per afrontar el partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario