domingo, 4 de noviembre de 2012

Jornada 9: Masnou 2-2 Peralada

MARXEN DOS PUNTS

El Masnou ha deixat marxar avui dos punts del Municipal. Els maresmencs han sortit a per totes, buscant seguir amb la bona ratxa, i s'han avançat ràpidament al marcador amb un gol de Bauli. A la segona part, Marcelo ha fet el segon de falta a 25' del final i quan tot semblava encarat per sumar la tercera victòria consecutiva i escalar molts llocs a la classificació, el Peralada ha despertat i ha empatat en cinc minuts. Un punt que sap a poc tenint en compte com s'ha produït el partit i el salt important que es podia donar.

Masnou: Jordi, Carlitos Vidal, Xavi Comas, Jonathan, Dennis, Víctor Manuel, Éric Blasco (Gueri 59'), Maxime (Dani Tacón 78'), Bauli (Mora 81'), Marcelo (Marc Gallart 89') i Sato (Cristian Guerrero 70').

Peralada: Montero, Elias Martí, Martínez, Pastor, Mateo, Taleb, Chacón, Arimany (Salas 46'), Barry (Feixas 52'), Axel Vizuete (Joel 89') i Ferran Nierga (Narcís Barrera 52').

Gols: Bauli (12') 1-0, Marcelo (63') 2-0, Narcís Barrera (65') 2-1 i Taleb (70') 2-2.

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavon. Ha ensenyat targetes grogues a Sato, Éric Blasco, David Bauli i Gueri (Masnou) i a Àlex Rojas, Pastor, Nacho Castro (entrenador), Barry i Arimany (Peralada).