domingo, 2 de diciembre de 2012

Jornada 13: Masnou 1-5 Vilassar de Dalt

ESTREPITOSA DERROTA

El Vilassar de Dalt, cuer i amb zero victòries fins avui al seu registre, s'ha passejat al Municipal amb una escandalosa golejada. Des del tram final de la primera part ha estat una pluja de gols per l'equip verdiblanc, només interrumpuda per un gol de Bauli quan el partit encara era obert. No hi ha explicació ni excuses que valguin per aquesta derrota, ni tan sols el fet d'haver-se quedat amb un menys a la primera part. Una desfeta que ha suposat un mal tràngol per qualsevol aficionat que hagi anat avui al camp.

FITXA

Masnou: Jordi, Dennis (Gueri 45'), Xavi Comas (Dani Morales 49', Cristian Guerrero 62'), Jonathan, Oscar Reyes, Maxime (Marc Gallart 58'), Carlos Vidal, Aitor Nisa, Bauli, Marcelo i Éric Blasco.

Vilassar de Dalt: Cano, Pagan (Arturo 49'), Marc Reyes, David (Cristian Martín 82'), Juan Pedro (Bernat Gispert 65'), Rúben Salvador, Loren, Mendo (De la Peña 76'), Edu Camps, Roger Viladomiu (Egea 72') i Galeano.

Gols: Mendo (42') 0-1, Loren (46') 0-2, Bauli (47') 1-2, Roger Viladomiu (50') 1-3, Mendo (64') 1-4 i Galeano (76') 1-5.

Àrbitre: Martí Ferrer Font. Ha ensenyat targeta groga a Xavi Comas, Marcelo, Maxime, Carlos Vidal, Jonathan, Jordi i Aitor Nisa en dues ocasions (Masnou) i a Marc Reyes, Pagan, Juan Pedro i David (Vilassar de Dalt).