viernes, 21 de diciembre de 2012

Jornada 15: Farners-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 15


Dissabte 22 de desembre:
15:30 Avià-San Cristóbal
16:00 Farners-Masnou
16:00 Lloret-Vilassar Dalt

Diumenge 23 de desembre:
11:45 Gramenet B-Granollers
12:00 Ripollet-Horta
12:00 Mollet-Montcada
12:00 Sant Cugat E.-Peralada
16:00 La Jonquera-Cerdanyola V.
16:00 Guíxols-Sant Quirze V.


EL RIVAL:

Centre d'Esports Farners

Any fundació: 1919

President: Francesc Xavier Bruset

Posició temporada passada: 8é 45 punts (Primera Catalana Grup 1)

Planter: Carlos Blanquera, Adrià Fradera, Alfons, Xavi Banal, Pitu Riart, Isaac, Artau, Criado, Carlos Martínez, Iván García, Padrós; Raúl Rueda, Marc Martí, Riki Solà, Dani Alonso, Cabratosa, Xavi Giró, David Cornellà, Xavi Guitart, Pau Gusó, Sergi Romero, Oscar Almendros, Albert Sánchez, Oscar Perafarrer, Alex Fajardo, Joel Salas i Manel Sánchez.


EL CAMP:

Camp Municipal de Santa Coloma de Farners

Localitat: Santa Coloma de Farners (La Selva)

Adreça: Carretera de Sant Hilari s/n

Superfície: Gespa Natural

Com arribar-hi: Autopista del Maresme/C-32 fins al final i seguir per N-II fins a arribar C-63. Seguir per C-63 fins arribar a Santa Coloma de Farners. Entrar per Carrer Sant Sebastià fins girar a l'esquerra per Carretera Sant Hilari.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Jordi José Barrera

Duel de dinàmiques oposades el que es viurà a terres selvatanes. L'equip local està en una gran dinàmica de resultats i va superar dissabte passat el fins llavors invicte Avià, mentre que el Masnou porta ja 5 setmanes consecutives sense guanyar, tot i la bona imatge mostrada a Cerdanyola. Per tant, favoritisme per l'equip local malgrat que els maresmencs ja han demostrat que se'ls donen bé els partits en els camps díficils.

El Farners és un equip construït per estar a la part alta. Després d'ascendir a Primera Catalana per primera vegada fa dues temporades, aquest estiu a mantingut la base que els va permetre mantenir-se còmodament la  temporada passada i a més ha reforçat el planter amb jugadors molt destacats. Adrià Fradera, David Cornellà, Dani Alonso, Oscar Almendros, Riki Solà o Xavi Guitart són alguns dels noms que pretenen convertir el Farners en un dels clars aspirants a estar a la part alta. Els inicis van ser complicats, però després de l'arribada d'Albert Garcia a la tercera jornada estant mantenint una regularitat que els permet estar en quarta posició.

Per la seva banda el Masnou buscarà despedir aquest any 2012 força negatiu per la part esportiva del club (si ens referim al primer equip sobretot) amb una victòria que permeti trencar la mala ratxa i donar confiança per començar a escalar llocs a la classificació. Maxime tornarà probablement a l'onze, mentre que Jonatan Reina haurà de complir un partit de sanció. S'espera que Àngel Gómez disposi un plantejament similar al del camp del Cerdanyola, que va donar molt resultat i va obtenir un ordre defensiu que no s'havia vist encara en el que portavem de temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario