jueves, 13 de diciembre de 2012

Moviments a l'equip

En les últimes hores el Masnou s'està movent en el mercat en les últimes hores per tal de canviar la dinàmica d'un equip que porta 4 derrotes consecutives i ha encaixat 9 gols en els últims 2 partits. A més de l'alta del defensa Óscar Reyes, que va arribar després d'unes setmanes a prova i que ja va debutar com a titular davant el Vilassar de Dalt, en les últimes hores han arribat dos fitxatges més.

Marc Ortega "Burrito" arriba provinent del Carmelo de Segona Catalana on no estava disfrutant de masses oportunitats. La temporada passada va donar un bon rendiment a l'Atlàntic Barceloneta i va arribar a debutar amb el primer equip a Tercera Divisió, però després de ser descartat aquest estiu per jugar a Primera Catalana amb el Masnou, va decidir provar sort a un altre lloc. Ara torna, en principi, amb fitxa del primer equip.

Juske, provinent de la lliga universitària del Japó, és l'altre fitxatge confirmat avui mateix. El Masnou segueix augmentant la família nipona ja que Yuske compartirà vestuari amb Yosuke Sato i el segon entrenador, Ken Fujita, també japonesos.

El capítol de baixes és força sorprenent. El porter Jordi Fernàndez, un dels capitans de l'equip i que va arribar aquest estiu del Martinenc, deixa el club tot i que havia disputat tots els partits, excepte els dos en què va estar sancionat.

Un altre dels fins ara fixes per Àngel Gómez, Xavi Comas, també marxa. El defensa central ex del Vilafranca va començar molt bé la temporada, però el seu rendiment ha estat realment força negatiu en els últims partits i estava provocant fins i tot la burla dels aficionats.



L'últim en marxar és Àlex Moreno. En la seva segona etapa al club, el jugador no estava entrant massa en els plans del técnic. Per tant, després de la baixa ja fa un parell de mesos d'Aleix Dalmau, tan sols queda un supervivent de la temporada passada, que no és altre que Maxime Bosch, probablement l'únic jugador que cada setmana s'ho deixa tot sobre el camp i està rendint malgrat els resultats de l'equip.

EL PLANTER ACTUALITZAT DE L'EQUIP http://www.clubdeportiumasnou.blogspot.com.es/p/planter-2012-13.html


LLEGIR MÉS:

Mundo Deportivo

Novedades en el Masnou
El conjunto de Ángel Gómez incorporó
a 'Burrito' Ortega, del Carmelo y a
Juske, que llega de la Liga
universitaria japonesa. Por el
contrario, dio la baja a Xavi Comas,
Jordi y Álex Moreno.


GOLCAT.COM

http://golcat.com/noticies.php?idNoticia=204

No hay comentarios:

Publicar un comentario