lunes, 17 de diciembre de 2012

El primer equip aconsegueix el coliderat al sumar un punt a casa

Amb la derrota de dissabte de l’Avià per 1 a 2 contra el Farners, el Cerdanyola FC tenia ahir l’oportunitat de col.locar-se primer en la classificació del grup 1 de Primera Catalana.
Calia sumar els tres punts per avançar a l’Avià en una jornada on les coses s’havien posat de cara pels ver va saber  aprofitar la situació per fer-se amb el domini dels primers instants de partits. La insistència dels visitants va donar el seu fruit al minut 4 de joc. Eric Blasco feia pujar el primer gol al marcador després d’una bona jugada de Carlos per la banda dreta, que va centrar cap al segon pal on Blasco, gairebé sol davant de Coca, no va perdonar (0-1).
El CD Masnou combinava amb tranquilitat mentre el Cerdanyola FC anava entrant cada cop més en el partit. A partir de l’equador del primer temps, els locals van començar a buscar als seus davanters per tal d’intentar equilibrar el marcador. Ramón, Hassen i Peke insistien sense encert. Els darrers minuts de la primera van estar dominats pels locals,
A la represa, el Cerdanyola FC va treure pit i es va fer amb el control del partit, tot i que faltava acabar de culminar les jugades. Al minut 67, el CD Masnou es va quedar amb deu jugadors per l’expulsió de Jonathan per doble groga. L’ocasió més clara de la segona part la va tenir Mellado al minut 75, amb un cop de cap que va impactar amb el travesser. Tant sols 8 minuts després, al 83, el mateix Mellado feia pujar el primer del Cerdanyola al marcador desviant amb el cap un potent xut des de fora de l’àrea. Era l’empat a 1.
Amb el partit en màxima emoció, Carrillo va donar entrada al camp a Romero, que tornava als terrenys de joc després de mesos de baixa per lesió. Els més de 200 aficionats presents a la Bòbila van rebre al jugador amb una forta ovasió. El Cerdanyola FC va acabar llançat a l’atac als darrers minuts.