domingo, 13 de enero de 2013

Jornada 16: Masnou 3-1 La Jonquera.

BONA VICTÒRIA PER COMENÇAR L'ANY

El Masnou ha aconseguit sumar la segona victòria consecutiva aquest matí al Municipal. L'equip d'Àngel Gómez ha anat de menys a més. Després d'uns primers minuts de domini visitant, el Masnou ha anat guanyant terreny fins que Marc Gallart amb un excel·lent cop de cap ha obert el marcador abans del descans. El partit s'ha complicat quan l'àrbitre s'ha inventat un penal que ha suposat l'empat i ha expulsat Sato, però dos gols d'intel·ligència de Maxime i una gran segona part han deixat els tres punts a casa.

FITXA

Masnou: David Peinado, Sato, Dennis, Jonatan Reina, Cristian Guerrero, Aitor Nisa, Carlitos Vidal, Maxime, Bauli (Marc Gallart 1', Burrito 89'), Marcelo (Nakatani 79') i Éric Blasco (David Bach 87').

La Jonquera: José, Budo (Martí 81'), Moha (Jesús 45'), Dani, Andre, Toni, Joshue, Quim (Marquitos 45'), Eladion (Carlos 54'), Alberto i Ferrón.

Gols: Marc Gallart (40') 1-0, Dani (52') 1-1, Maxime (64') 2-1 i Maxime (74') 3-1.

Àrbitre: Daniel López Jímenez. Ha ensenyat targetes grogues a Maxime, Sato, Cristian Guerrero, Jonatan Reina i Dennis (Masnou)  i a Moha, Quim, Josué, Andre i Jesus (La Jonquera). Ha ensenyat vermella directe a Sato (Masnou).

Camp: Camp Municipal d'esports del Masnou. 100 espectadors.