viernes, 11 de enero de 2013

Jornada 16: Masnou-La Jonquera. La prèvia.

HORARIS JORNADA 16

Dissabte 12 de gener:
16:00 Farners-San Cristóbal

Diumenge 13 de gener:
12:00 Sant Quirze V.-Mollet
12:00 Masnou-La Jonquera
12:00 Horta-Guíxols
12:00 Vilassar Dalt-Ripollet
12:00 Montcada-Sant Cugat E.
12:00 Granollers-Avià
12:00 Cerdanyola V.-Lloret
17:00 Peralada-Gramenet B


EL RIVAL: 

Unió Esportiva La Jonquera

Any Fundació: 1922

President: Josep Maria Serra

Entrenador: Manel Cabezos

Posició temporada passada: 1r 68 punts (Segona Catalana Grup 1)

Planter: Dani Óscar, André Mabil, Joan Budó, Albert Bech, Jesús Jiménez; Leslie, Marquitos, Bassols, Cristian Pérez, Carlos López, Lluís Malagelada, Eladio, Txiki, Àngel Laari, Toni Güell, Quim Rodríguez, José Eduardo, Alberto Jiménez, José Bazán, Patet, Guille, Pato, Xavi Ferron, Moha i Josu.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Daniel López Gímenez

El primer partit de l'any 2013 del CD Masnou serà davant la Jonquera, el tercer classificat ara mateix a la taula. L'equip maresmenc buscarà seguir escalant llocs a la classificació i sumar una nova victòria. La millora dels dos últims partits fa pensar que és possible tombar un dels equips forts de la categoria a casa, tot i que no em d'oblidar que el darrer partit al Municipal va ser l'estrepitós 1-5 davant el Vilassar de Dalt.

L'equip gironí va començar molt bé el campionat i va comandar la classificació durant unes quantes jornades.  Però mica en mica s'han anat mostrant més febles i tan sols han sumat 6 dels últims 18 punts en disputa. A domicili el conjunt de Manel Cabezos ha patit molt per treure resultats i només ha sumat dues victòries. Tot i ser tercer, la Jonquera tan sols es troba nou punts per sobre del Masnou. Això si, l'equip de l'Alt Empordà compta amb un planter de qualitat que va ascendir la temporada passada.

Per la seva banda, Àngel Gómez podrà comptar en principi amb tota el planter amb els dubtes de Dani Morales i de Carlitos, que pateix molèsties però que arribarà segurament al partit. L'equip ha mostrat una cara totalment diferent en les visites a Cerdanyola i Santa Coloma de Farners i ara toca seguir amb la bona dinàmica a casa. Tenint en compte les escasses diferències de punts pot ser un partit clau per allunyar-se de la zona baixa i apropar-se a la zona alta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario