lunes, 21 de enero de 2013

Tercera victòria consecutiva per tancar la primera volta

El primer equip del CD Masnou va sumar la tercera victòria seguida a Lloret de Mar. El partit es va posar de cara ben aviat amb un gol d'Aitor Nisa, però els locals van igualar abans del descans. A la segona part, sota una intensa pluja, els maresmencs es van posar "el mono" de treball i es van endur els tres punts gràcies als gols de Marcelo i Pedro Baena. Un magistral David Peinado va ser clau per que els selvatans no tinguessin cap opció.

Amb les importants baixes per sanció de Sato, Dennis i Jonatan Reina i per lesió de Victor Manuel, David Bauli i Éric Blasco, el Masnou formava amb un onze de circumstàncies i una convocatòria amb tres juvenils (el partit coincidia, a més, amb el del filial Atlàntic). Davant arribava un Lloret que venia de sorprendre el líder a domicili i amb un davanter centre, Nuha, que es presentava com una gran amenaça.

Malgrat tot, els homes d'Àngel Gómez es van sobreposar i van sortir molt concentrats al camp. Tan es així que en la primera arribada després d'un còrner, Óscar Reyes va recollir la pilota després d'un refús i la va tornar a posar a l'àrea per què Aitor Nisa empalmés amb el cap i s'estrenés com a golejador (8'). Un gol que donava confiança als maresmencs, tot i que el Lloret va estar molt a prop d'igualar minuts després en una doble ocasió d'Albert Marcos (16'). La primera va estar força travada, dificultada per la pluja, i va costar veure oportunitats clares. Només Carlitos (25') i Marcelo (31') van provar de sorprendre des de lluny i el Lloret li costava trenar jugades.

A les acaballes de la primera part, els locals es van animar. Van començar a dominar. Cuenca de falta ja va avisar fent lluïr David Peinado (38'). Finalment l'empat va caure en una jugada molt estranya en que després de molts rebots l'àrbitre semblava que xiulava penal, però finalment va donar el gol local en veure com Albert Marcos l'enviava dins en última instància (41'). Tot i així, el Masnou ja va demostrar abans del descans que no es conformaria amb l'empat i amb una falta llunyana Ciurana, que redebutava, va poder tornar a trencar l'empat (45').

Els primers minuts de la segona part van ser els millors pels selvatans, que van tenir algunes ocasions. Nuha amb el cap des de molt a prop va enviar-la fora quan es cantava el gol (48') i el mateix davanter del Lloret va tornar a tenir l'empat poc després però va topar amb David Peinado (53'). Mica en mica el domini local es va anar esvaïnt i el Masnou va tornar a crear perill. Ciurana va posar una centrada-xut que es va passejar per l'àrea petita (57') fins que va caure l'1-2. A la sortida d'una falta lateral Maxime va despenjar la pilota al segon pal quan tothom la donava per perduda i després d'un parell de rebots Marcelo la va empènyer a porteria buïda (64') davant l'alegria dels desplaçats sota la intensa pluja.

El gol va fer obrir-se un Lloret que es va decidir a arriscar per buscar la igualada. A base de penjar pilotes a Nuha i de diversos canvis ofensius, els de Jose Àngel Valero no van trobar el camí. Els selvatans van arriscar tan que en un rebuig del porter Peinado des de pràcticament la seva àrea es va convertir en una passada perfecte per Pedro Baena, que guanyant l'esquena a tots els defensors i marxant sol acompanyat de dos jugadors masnovins més va definir creuat fent inútil l'estirada d'Héctor (80'). Tot i que el partit semblava sentenciat amb l'1-3, llavors va arribar el recital de David Peinado. L'ara porter titular indiscutible del Masnou va evitar que el Lloret tornés a entrar en el partit treient fins quatre ocasions molt clares des de molt a prop del Lloret, especialment una d'inverosímil que li va treure a Dani Cuerva (89').

Finalment l'1-3 es va convertir en definitiu i el Masnou va sumar un nou triomf a domicili molt treballat. Els d'Àngel Gómez acaben la primera volta en el millor moment de la temporada i amb moltes esperances per la segona. Tot just a mitja taula, ara els masnovins ja miren cap a dalt. La pròxima jornada la cita que obrirà la segona volta serà al camp del Ripollet, el cuer de la categoria.