domingo, 10 de marzo de 2013

Jornada 23: Masnou 4-2 Avià

MÀGICA SEGONA PART

La ratxa continua i sembla no tenir fi. Avui el Masnou ha tornat a vèncer de forma merescuda a un Avià que ha donat molta guerra. Els del Berguedà s'han avançat mitjançant Noguera i han tingut el partit força controlat fins al descans. A la represa els d'Àngel Gómez han surtit endolladíssims i han protagonitzat uns vint  minuts de joc en què han passat per damunt del rival. Bauli ha fet un doblet per donar-li la volta i Marcelo ha posat el 3-1 en una jugada sensacional. Després l'Avià ha reaccionat gràcies a un penal que l'ha posat en el partit. S'han viscut minuts de patiment, però finalment Carlitos ha fet el 4-2 definitiu en un gran contracop al descompte.

FITXA

Masnou: David Peinado, Sato (Éric Blasco 51'), Dennis, Jonatan, Cristian Guerrero, Aitor Nisa, Ciurana, Marc Gallart (Maxime 45'), Bauli (Burrito 84'), Marcelo (Nakatani 72') i Carlitos Vidal.

Avià: Marc Coll, Alex, Barnada (Àlvaro 66'), Cortizo, Sucias, Soler, Noguera, Guijarro, Sergi (Reyes 62'), Uri i Riky.

Gols: Noguera (15') 0-1, Bauli (54') 1-1, Bauli (58') 2-1, Marcelo (65') 3-1, Dani Sucias (68') 3-2 i Carlitos (90') 4-2.

Àrbitre: Joel Moreno Berenguer. Ha ensenyat targetes grogues a Aitor Nisa, Marcelo, Dennis, Carlitos, Àngel Gómez (entrenador) i Bauli (Masnou) i a Àlex (Avià).

Camp: Municipal d'esports El Masnou. 250 espectadors.