sábado, 23 de marzo de 2013

Jornada 24: Masnou-Granollers. La prèvia

HORARIS JORNADA 25


Dissabte 23 de març:
16:00 Lloret-Avià
16:00 Farners-Mollet

Diumenge 24 de març:
12:00 Horta-Sant Quirze V.
12:00 Vilassar Dalt-Montcada
12:00 Masnou-Granollers
12:00 Ripollet-Gramenet B
16:00 Cerdanyola V.-Peralada
16:30 La Jonquera-San Cristóbal
17:00 Guíxols-Sant Cugat E.


EL RIVAL:

Fitxer:Escut EC Granollers.png

Esport Club Granollers



Any Fundació: 1913

President: Miguel Abolafio

Posició temporada passada: 1r 66 punts (Segona Catalana Grup 4)

Entrenador: Dani Rizaldos (des de jornada 18)

Planter: Sergi Rivademar, Albert Matamala, David Charcos, Roger Bellavista, Marcel Galera, Aleix Pinadella, Cristian Cifuente, Àngel Guijarro, Gerard Garcia, Oriol Vila, David Garcia, David Matito, Rai Raga, Gerard Enrich, Alejandro Serrano, Marc Lucas, Ivan Garcia, Edu Cosme, Sergi Boter, Martí Batlle, Miguel Jiménez i Uri Sala.


LA PRÈVIA


Àrbitre: Sergio Castro Sánchez

Duel de dinàmiques clarament oposades al Municipal. El Masnou, immers en una impressionant ratxa de joc i resultats, rep a un Granollers que fa molts mesos que no guanya i és penúltim a la classificació. Un partit a priori assequible pels masnovins, que  diumenge podrien col·locar-se per primera vegada aquesta temporada en places d'ascens, tot i que com sempre en aquesta categoria tan igualada qualsevol et pot posar dificultats.

El Granollers és un altre equip totalment canviat respecte a la primera volta. Quan el Masnou va guanyar allà prt 2-5, en el que va ser la primera victòria de la temporada fora de casa, l'equip llavors entrenat per l'ex-tècnic del Masnou Juanmi Àlvarez es trobava en places de privilegi. Els vallesans s'havien adaptat molt bé a la categoria després del seu ascens, però la dinàmica ha canviat molt. Només dos victòries en els darrers dinou partits han portat a l'equip granollerí a destituïr el seu tècnic ara ja fa uns mesos per intentar treure a l'equip de baix, però Dani Rizaldos tampoc ha aconseguit cap triomf des que es va fer càrrec de l'equip.

Pels d'Àngel Gómez les coses són molt diferents. L'equip semba no tenir sostre i se supera setmana rere setmana. Va cap a munt sense fre i ara ja són dos punts només de diferència amb la zona noble. Per demà, el Masnou s'haurà de sobreposar novament a la baixa del capità Carlitos Vidal, que complir el segon cicle de targetes grogues. A banda de Victor Manuel i David Bach, que ja estan al tram final de la recuperació, el Masnou tindrà tot el planter disponible per sumar la sisena victòria consecutiva i donar encara més motius de satisfacció a una afició que no pot fallar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario