jueves, 11 de abril de 2013

El derby de la Carretera d'Alella, aquest diumenge

En la matinal del diumenge el primer equip del CD Masnou es jugarà al Municipal tres punts importantíssims davant el Montcada, però a la mateixa carretera d'Alella es jugarà un altre partit important. Uns 2'5 km més a munt es disputarà el derby de 3a Catalana entre l'Alella i l'Atlàntic Barceloneta, un duel clau sobretot pels locals degut a la seva situació a la taula. Rivalitat i pronòstic incert per un bon partit que es jugarà diumenge a les 12h al Camp Municipal d'Alella.

L'Alella havia conformat un planter dissenyat per altres objectius, però després de 26 jornades es troba amb només sis punts de marge sobre la zona de descens, que ocupava fa només tres setmanes. Però després de guanyar al líder Bufalà a casa (3-2) i al cuer Empenta a fora (0-3) ha agafat aire. El seus principals perills són l'ex davanter centre del Juvenil A del CD Masnou la temporada passada Àlex Pompido, que porta ja 14 gols, i l'ex jugador del primer equip del Vilassar de Dalt Xavi Granero.

camp de fútbol

Per la seva banda, el filial del CD Masnou arriba en un bon moment de forma. Dissabte passat va superar al Cabrils per 5-1 i està col·locat en cinquena posició, tot i que lluny de les dues primeres posicions que s'estan jugant Cirera i Bufalà. L'objectiu és sumar com més punts millor d'aquí a final de temporada per intentar acabar en una 3a posició (ara mateix a 6 punts) que de forma remota i rocambolesca podria tenir premi. Per tant, els masnovins arriben com a favorits, tot i que en el partit de la primera volta el duel va acabar amb un 2-2 en un gran partit.






No hay comentarios:

Publicar un comentario