sábado, 6 de abril de 2013

Jornada 26: Peralada-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 26


Dissabte 6 d'abril:
17:00 Avià-Ripollet

Diumenge 7 d'abril:
11:45 Gramenet B-Guíxols
12:00 Horta-Farners
12:00 Montcada-Cerdanyola V.
12:00 Granollers-La Jonquera
12:00 San Cristóbal-Lloret
16:45 Sant Cugat E.-Mollet
17:00 Peralada-Masnou
18:00 Sant Quirze-Vilassar Dalt


EL RIVAL: 

Club Futbol Peralada

Any Fundació:  1915

President: Justo Segura

Posició temporada passada: 14é 40 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Nacho Castro

Planter: Pastor, Isma, Chacón, Robert, Àlex Arimany, Axel Vizuete, Adrià Salas, Àlex Rojas, Ayoub, Salva, Xavi Ceballos, Jordi, Edu, Joel Murcia, Elías, Toni Montero, Xavi Gallego, Karam, Cesc Solé, Nierga, Diego i Aleix Feixas, Carles Martínez i Sergi  Mateo.


EL CAMP:

Camp Municipal de Peralada

Localitat: Peralada (Alt Empordà)

Superfície: Gespa Natural

Com arribar-hi: C-32-N-II fins sortida 84. Agafar AP-7 fins sortida 4 (Figueres). Seguir per N-II i a la quarta rotonda agafar N-250 direcció Peralada. Entrar al poble i al segon carrer a la dreta.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Carlos López Buendía

Després de l'aturada de Setmana Santa, el Masnou buscarà no perdre la espectacular la ratxa de resultats que s'allarga des del 2 de desembre. Ho farà a Peralada davant un equip que es troba en la situació contrària, immers en una mala dinàmica de resultats. Tot i així, els empordanesos tenen un planter amb potencial per poder posar en moltes dificultats a un Masnou que, de guanyar, podria col·locar-se en zona de privilegi per primer cop en tota la temporada.

L'equip de Nacho Castro comptava a inicis de temporada com un dels equips amb possibilitats de lluitar per la part alta. De fet, es van mantenir a la meitat alta de la classificació, prop de les places nobles, al llarg de la primera volta. Però una sola victòria en els últims set partits, amb tres derrotes consecutives a les tres darreres jornades els han allunyat, probablement de forma definitiva, de les opcions de pujar de categoria. Els empordanesos no podran comptar amb la presència a la banqueta del seu entrenador Nacho Castro, que va ser expulsat en el darrer partit contra el Cerdanyola ni amb Isma Taleb, Ferran Nierga ni Diego, sancionats.

La confiança i l'ambient que es respira entorn CD Masnou és positiu per afrontar aquest difícil desplaçament. Serà molt complicat, però l'equip ja ha pogut superar en els darrers quatre mesos obstacles tan o més durs. Una nova victòria permetria seguir somiant i en funció del que passés en l'altre partit destacat de la jornada, l'Horta-Farners, podria dormir segon ja aquest diumenge. Àngel Gómez no podrà comptar amb Ciurana, sancionat, però recupera a David Bach. Els masnovins buscaran emular l'últim equip maresmenc que va visitar Peralda, el Vilassar de Dalt, que es va endur el triomf per 0-5.






No hay comentarios:

Publicar un comentario