sábado, 20 de abril de 2013

Jornada 28: Sant Quirze-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 28


Dissabte 20 d'abril:
17:00 Avià-Mollet

Diumenge 21 d'abril:
11:45 Gramenet B Sant Cugat E.
12:00 Vilassar Dalt-Farners
12:00 Sant Quirze V.-Masnou
12:00 Montcada-La Jonquera
12:00 Granollers-Ripollet
12:00 San Cristóbal-Guíxols
17:00 Horta-Cerdanyola V.
17:00 Peralada-Lloret


EL RIVAL: 

Futbol Club Sant Quirze del Vallés

Any fundació: 1923

President: Enric Girbau

Posició temporada passada: 2n 66 punts (Segona Catalana Grup 4)

Entrenador: Juan Carlos Rodríguez

Planter: Iñaki, Juancri, David, Aitor, Gere, Albert, Anzo, Soria, Javi, Edu, Marçal, Guti, Marc, Toni, Brian, Xavi, Dani, Claudio Argemí, Chipi, Chica, Cristian Gómez, Alex Tost i Oriol Cabanas.



EL CAMP:

Municipal Sant Quirze del Vallés

Localitat: Sant Quirze del Vallés (Vallés Occidental)

Adreça; Zona esportiva municipal s/n

Superfície: Gespa artificial

Com arribar-hi: Ronda de Dalt (B-20) fins sortida 18. Agafar Autopista del Vallés (C-58) fins sortida 12. Carrer Croàcia, donar la volta a la rotonda i seguir per Carrer Croàcia-Carretera Molins de Rei. Al arribar a la rotonda Plaça de l'estació girar a la dreta per Avinguda Camí del Mas i seguir recte. 


LA PRÈVIA

Àrbitre: Ibrahim El Abdi Zahnini.

Per primera vegada en tota la temporada, el CD Masnou defensarà la seva plaça de privilegi. Serà a Sant Quirze del Vallés davant un equip recent ascendit i en zona de descens. L'objectiu és clar, seguir amb la bona dinàmica en el joc i en els resultats. Una ratxa que ja s'allarga des del 2 de desembre i que, veient el rendiment de l'equip, sembla inacabable. A més, una nova victòria podria ser vital tenint en compte el decisiu duel de la setmana que ve davant el rival més directe ara per ara, l'Horta, que rebrà líder Cerdanyola aquest diumenge.

Tot i ser un equip de la part baixa, el Sant Quirze dona molts motius per la desconfiança. Un té nom i cognom: Marçal Lladó. És el segon màxim golejador de la categoria amb 18 gols i l'home més perillós sens dubte dels vallesans. Un conjunt que al seu camp ja ha sumat contra equips com Horta, La Jonquera o Montcada i que a la primera volta ja va ser capaç de guanyar a la Carretera d'Alella per 1-2. Per tant, s'haurà d'estar molt atent per poder tornar amb els tres punts cap a casa.

El Masnou arribarà a Sant Quirze amb la moral pels núvols i una confiança de ferro, però amb la baixa destacada per sanció de Marcelo, l'autor dels dos gols diumenge passat. El pes ofensiu recaurà en David Bauli principalment. Per la seva banda, els locals no podran comptar amb Oriol Cabanas, Marc Alfonso ni amb Juancri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario