domingo, 28 de abril de 2013

Jornada 29: Masnou 2-1 Horta

PAS DE GEGANT

El Masnou ha donat un pas importantíssim per aconseguir l'ascens a Tercera Divisió. Després de la derrota del Farners ahir dissabte, la segona plaça es posava en joc en un duel directe crucial pels dos equips. No ha pogut començar de millor manera, ja que quan no s'havia disputat ni un minut de joc, Marc Gallart ha fet l'1-0 a la sortida d'un córner. Des de llavors, els masnovins han controlat molt bé el partit davant els nervis creixents de l'Horta i fins i tot han ampliat la diferència amb un contracop finalitzat per Bauli a un quart d'hora pel final. Ja en el descompte, Xavi Molist ha fet el 2-1 definitiu i ha fet patir al Municipal, avui totalment entregat al seu equip malgrat la pluja.

FITXA

Masnou: David Peinado, Ciurana, Aitor Nisa, Jonatan Reina, Cristian Guerrero, Marc Gallart (Pedro Baena 66', Sato 92'), Éric Blasco (Burrito 86'), Maxime, Bauli (Nakatani 78'), Marcelo (David Bach 88') i Carlitos.

Horta: Àlvaro, Joel (Jaime 82'), Aleix Vall, Ezquerra (Peña 82'), Marc, Cussó, Nabil (Gerard Trives 58'), Miguel Rubio (Pereira 72'), Molist, Pol Solé i José Javier (Cristian 66').

Gols: Marc Gallart (1') 1-0, Bauli (75') 2-0 i Molist (91') 2-1.

Àrbitre: Daniel López Jimenez. Ha ensenyat targetes grogues a Ciurana, Bauli, Aitor Nisa i Carlitos en dues ocasions (Masnou) i a Ezquerra, Cussó, Miguel Rubio, Joel, Cristian, Aleix Vall, Gerard Trives i Pol Solé (Horta).

Camp: Municipal d'esports El Masnou. 300 espectadors sota la pluja.