sábado, 27 de abril de 2013

Jornada 29: Masnou-Horta. La prèvia

HORARIS JORNADA


Dissabte 27 d'abril:
16:00 Farners-Gramenet B
16:00 Lloret-Montcada

Diumenge 28 d'abril:
12:00 Cerdanyola V.-Vilassar Dalt
12:00 Masnou-Horta
12:00 Ripollet-Peralada
12:00 Mollet-San Cristóbal
16:45 Sant Cugat-Avià
17:00 Guíxols-Granollers
17:15 La Jonquera-Sant Quirze V.


EL RIVAL:

Unió Atlètica d'Horta


Any fundació: 1922

President: Francisco Carmona

Posició temporada passada: 1r 75 punts (Segona Catalana Grup 3)

Entrenador: Jordi Argilés

Planter: Marc Arquilué, Cussó, Marc, Albert, Aitor, Ivi, Bosch, Nabil, Cristian, Pereira, Villegas, Miguel Rubio, Héctor, Lluís Tejero, Ezquerra, Gerard Trives, Aleix Vall, José Javier, Xavi Molist, Pol, Alvaro, Joel i Marc Estrada.


LA PRÈVIA

Àrbitre: Daniel Lopez Jimenez

Partit gran al Municipal. Arriba l'hora de la veritat per Masnou i Horta, dos dels principals candidats a pujar a Tercera Divisió que es trobaran a falta de tan sols sis jornades pel final. Els masnovins confien en la seva gran dinàmica de resultats i en la il·lusió que està generant aquest equip, mentre els barcelonins buscaran fer valer la seva major experiència i la qualitat individual contrastada de tots els seus jugadors. Un xoc de projectes amb idees contraposades, però un cop arribats a aquestes altures amb el mateix objectiu.

L'Horta va construïr a l'estiu un equip amb la clara meta d'ascendir a la Tercera Divisió, tot i haver pujat aquesta darrera temporada de Segona Catalana. Va conformar un conjunt de jugadors experimentats en categories superiors unit a una sèrie d'homes amb projecció. A la primera volta els va costar assolir continuitat, però des de ja abans de Nadal van aconseguir arribar a dalt i assentar-se en les primeres posicions. Però una sola victòria en els darrers cinc partits ha fet que perdessin la segona plaça en favor del Masnou i fins i tot la tercera, que ocupa un Farners que si guanya dissabte serà l'equip que estarà situat segon a l'hora de començar el partit.

Per aquest partit l'històric club barceloní no podrà comptar amb Villegas i Hèctor sancionats, però esperen el debut de Joel, recent incorporat del Santboià. Per la seva banda, Àngel Gómez recuperarà a Aitor Nisa, que serà titular un cop ja superades les seves molèsties, però perdrà a Dani Morales per sanció. El tècnic apostarà per tant per l'onze tipus que l'ha portat a arribar fins a 15 jornades sense conèixer la victòria. Diumenge la cita és probablement més complicada que qualsevol d'aquests partits, però veient el que ha fet aquest equip tot és possible.

1 comentario: