domingo, 21 de abril de 2013

Jornada 28: Sant Quirze 2-2 Masnou

UN PUNT TREBALLAT


El Masnou no ha pogut sumar una nova victòria a Sant Quirze. L'equip local, sabent el que es jugava per la part baixa, ha sortit a per totes i ha dominat el primer temps. Marçal Lladó ha fet l'1-0 amb un magistral llançament de falta i així s'ha arribat al descans. A la segona el Masnou ha sortit molt endollat, però una contra perfectament finalitzada per Chica ha fet pujar el 2-0. Tot i així, l'equip no ha baixat els braços i mitjançant Marc Gallart i Bauli ha igualat el partit i fins i tot ha disposat d'ocasions per fer el 2-3. 


FITXA


Sant Quirze: Aleix, David, Aitor, Soria, Anzo (Pol 70'), Abdul, Javier Amo (Brian 83'), Marçal, Chipi (Quesada 63'), Chica (Avila 83') i Toni.

Masnou: Peinado, Ciurana (Nakatani 44'), Dennis, Bach (Jonatan Reina 53'), Cristian Guerrero, Dani Morales, Éric Blasco, Maxime (Burrito 81'), Bauli, Carlitos Vidal i Pedro Baena (Marc Gallart 45').

Gols:  Marçal Lladó (27') 1-0, Chica (52') 2-0, Marc Gallart (62') 2-1 i Bauli (68') 2-2.

Àrbitre: Ibrahim El Abdi Zahnini. Ha ensenyat targetes grogues a David, Soria i Javier Amo (Sant Quirze) i a  Ciurana, Marc Priego i Dani Morales (Masnou).

Camp: Municipal de Sant Quirze. 200 espectadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario