lunes, 29 de abril de 2013

L'Horta no pot frenar un impressionant Masnou

Gran victòria la que va assolir el primer equip del CD Masnou davant el principal rival per l'ascens. Un pas importantíssim pels d'Àngel Gómez en el seu camí cap a la Tercera Divisió. En un partit dur, intens, frenètic amb sabor a final els masnovins van sortir guanyadors. Marc Gallart va facilitar el camí obrint el marcador abans d'arribar al minut de joc i el Masnou va aguantar molt bé ordenat al darrere durant tot el partit. En un contracop, Bauli feia el 2-0 a quinze minuts del final però l'Horta no es va donar per vençut i al descompte va retallar distàncies per fer patir a l'afició fins al darrer instant.

La lesió de Dennis i la sanció de Dani Morales van obligar al tècnic del Masnou a haver de recol·locar a Maxime, que es va situar al centre de la defensa al cantó de Cristian Guerrero. Marc Gallart també entrava a l'onze, modificant la habitual posició de Marcelo. L'Horta arribava amb un equip avalat per l'experiència i la qualitat dels seus jugadors, que eren conscients que tot el que una derrota suposava allunyar-se molt del seu objectiu.

El partit no va poder començar de millor manera per un Masnou que va sortir al terreny de joc totalment concentrat i mentalitzat del que es jugava. La primera jugada d'atac acabava en córner. Quan no feia ni un minut del xiulet inicial, Jonatan Reina servia des de la cantonada trobant el cap de Marc Gallart, que la va creuar fent inútil l'estirada d'Àlvaro (1'). Alegria dels més de 300 espectadors que malgrat la pluja es van donar cita al Municipal. L'Horta, però, va demostrar ben aviat que volia donar la volta al partit. Nabil amb un xut des de la frontal (6'), Aleix Vall amb una rematada de cap a la sortida d'un córner (9') i Miguel Rubio amb una falta des de la frontal (12') van donar els primers avisos.

El Masnou mica en mica es va desfer d'aquest domini inicial de l'Horta amb un gran ordre al darrere i sortides al contraatac. En una d'elles Marc Gallart va guanyar molt bé l'esquena dels defensors, però Àlvaro va evitar el gol amb una fantàstica aturada i al refús Bauli amb tot de cara no va poder introduïr-la dins (16'). Cada cop li costava més arribar a l'Horta, tot i que demostrava qualitat i desequilibri a dalt, sobretot per bandes amb Nabil (que va tenir una contra clara que no va finalitzar al 31') i José Javier. El conjunt masnoví seguia amb el seu plantejament, esperar i sortir a la contra. I així Bauli en va tenir dues més, una des de la banda esquerre que s'en va anar desviada (29') i un altre que va rematar amb la puntera des de la frontal i va topar amb Àlvaro (38'). El partit arribava al descans amb la sensació que el Masnou el tenia força controlat.

Els barcelonins van sortir a per totes a la segona amb la idea clara que havien d'igualar el partit, tot i que la aproximació va ser un xut llunyà d'Éric Blasco (47'). Després de dues tímides arribades una de Miguel Rubio i un altre de Molist que van topar amb un Peinado atent, l'Horta va tenir l'ocasió més clara en una deixada del mateix Molist cap a Pol Solé que des de dins l'àrea va rematar fregant el pal (57'). Com a la primera meitat, l'equip d'Archi es va anar diluïnt. De l'empenta inicial van passar als nervis i la impaciència i no van aconseguir crear masses ocasions de perill. Sabien que s'estaven deixant gran part de les opcions d'ascens a Masnou.

Progressivament l'Horta va anar arriscant més i deixant més espais al darrere. Això ho va saber aprofitar el Masnou, una pilota llarga la va recollir Bauli que va conduir fins a l'àrea i va definir amb encert davant la sortida del porter (75'). Moment de bogeria al Municipal, el partit semblava estar sentenciat. Els visitants van anar perdent els papers. Van fer algunes entrades dures i van provocar una picabaralla al centre del camp en què l'àrbitre i els seus assistents van passar per alt una agressió d'Aleix Vall a Aitor Nisa (78'). La pressió estava poden amb ells, però no es van rendir i finalment van trobar el seu premi al descompte amb una pilota morta que l'experimentat Molist va enviar dins (91'). El patiment va arribar a tots els presents, sobretot quan Pol Solé va caure dins l'àrea i després d'uns segons de suspens l'àrbitre li va ensenyar targeta per llençar-se (93'). La única mala notícia del dia va ser l'expulsió del capità Carlitos Vidal a la darrera jugada per una tímida falta.

El partit va acabar amb aquest gran resultat pels d'Àngel Gómez, que tenen ara quatre punts de ventatge sobre el tercer a falta de tan sols cinc jornades. Un pas de gegant per l'ascens a la Tercera Divisió en una ratxa que s'allarga ja a 16 partits sense perdre. Diumenge vinent el Masnou buscarà completar una volta sencera sense conèixer la derrota a Vallmorena en una jornada clau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario