lunes, 22 de abril de 2013

Reacció per mantenir la ratxa

El primer equip del CD Masnou no va poder sumar una nova victòria, però va tornar a demostrar que vol fer coses grans aquesta temporada. El Sant Quirze es jugava molt en aquesta jornada i va intentar portar el pes del partit des de l'inici. Marçal Lladó va avançar als seus gràcies un llançament de falta des de la frontal prop de la mitja hora de joc i a la represa Chica va fer el segon. Semblava molt díficil pel Masnou poder aixecar aquest partit, però gràcies a Marc Gallart i Bauli l'equip maresmenc va poder sumar un punt d'or en vistes al duel de la setmana que ve davant l'Horta.

Àngel Gómez tenia baixes molt importants. Jonatan Reina va arribar tocat i va haver de començar a la banqueta, Aitor Nisa no va poder participar per lesió i Marcelo estava sancionat. El tècnic va recol·locar l'equip amb l'entrada de David Bach al lateral esquerre, de Dani Morales al pivot defensiu i de Pedro Baena en una de les bandes. El rival tenia un perill clar, Marçal Lladó, el segon màxim golejador de la categoria i va plantejar moltes dificultats.

L'alt ritme va ser la tònica dominant dels primers minuts. Els dos equips sabien que era molt important sumar els tres punts i van buscar la porteria rival des de l'inici. El local Abdul va ser el primer en provar-ho amb un xut llunyà (2') al que Maxime va donar resposta amb una rematada des de l'interior de l'àrea després d'una bona acció de Pedro Baena per la dreta (3'). Una gran jugada de Marçal Lladó a punt va estar de poder-la enviar dins Toni (11'). Novament, el Masnou ha tingut la rèplica amb una xut de Bauli de molt a prop que es va estavellar en un defensa (15'). Poc control pels dos equips en aquests compassos inicials embogits fins que mica en mica la intensitat va anar baixant.

Aixó ho va aprofitar el Sant Quirze per fer-se amb el domini del partit. Després d'un parell d'avisos, Marçal Lladó va executar de forma magistral una falta des de la frontal per fer pujar l'1-0. El gol no ha arronsat als vallesans que ho van seguir provant, sobretot a pilota parada. Tot i així, Bauli i Maxime van tenir dues bones ocasions per fer l'empat abans del descans, a més d'un xut llunyà de Cristian Guerrero (39').

A la represa, amb l'entrada de Marc Gallart i Nakatani, l'equip semblava tenir un altre aire. Va prendre el control i va tancar a base de passades llargues i pilotes parades als vallesans. Però l'equip local va aprofitar un contracop definit amb molta qualitat per Chica (52') per fer un 2-0 que deixava el partit coll a munt. Pocs dels presents apostaven per una reacció del Masnou que es va acabar produïnt. Com un equip gran, que té ganes d'assolir fites importants, els masnovins es van crèixer quan pitjor estaven per igualar el duel. Després d'un avís amb un remat de cap de Dennis, Marc Gallart va posar la cama en una jugada embolicada dins l'àrea per reduïr distàncies (62'). Un gol que posava en el partit de nou als d'Àngel Gómez.

Tot i així, el Sant Quirze va tenir molt a prop el 3-1 amb un remat de Chica que David Peinado va salvar providencialment (66'). Molt poc després, un córner llançat amb molta picardia per Jonatan (que va entrar a la segona part) el va rematar al segon pal Bauli per igualar el partit (68'). Quedaven vint minuts i encara podien passar moltes coses, però probablement la intensitat amb que havien jugat durant més d'una hora els dos equips va acabar passant factura i es van veure poques ocasions clares. Un cop de cap d'Abdul pels locals (74') i un remat de Maxime des de la frontal (83') van ser el més destacat d'uns darrers minuts molt travats.

Així s'acabava un partit molt complicat però que va servir per enviar un missatge, aquest Masnou no es rendirà facilment. Malgrat les dificultats, l'actitud de l'equip està sent impressionant. Són 15 partits sense perdre i la sensació que un cop s'ha arribat fins aquí la feina es pot rematar. Tot aixó a una setmana del decisiu duel directe davant l'Horta al Municipal.