lunes, 8 de abril de 2013

Treballat punt que ho deixa tot igual

Després dels resultats que s'havien produït al matí, el Masnou arribava a Peralada amb la possibilitat de col·locar-se amb els mateixos punts que l'Horta a la segona plaça. Però l'equip d'Àngel Gómez no va poder sumar la setena victòria consecutiva i fins i tot va haver de patir als darrers minuts per treure un pùnt, que s'ha de fer bo la setmana vinent. El Peralada es va mostrar com un rival dur i no va permetre en cap moment dominar el joc als masnovins. La nota negativa, la lesió d'Éric Blasco.

El tècnic del Masnou va col·locar l'onze tipus de les darreres setmanes amb l'entrada d'Éric Blasco al lloc de Ciurana, sancionat. El plantejament que tan bon resultat estava donant, novament repetit, tot i que al llarg del partit es van veure diferents moviments de posició (Carlitos es va col·locar al mig durant gran part del duel). El Peralada, per la seva banda, va sacrificar un dels puntes (Axel, que es va quedar a la banqueta) i va buscar reforçar el centre del camp.

Els locals van ser qui van intentar sortir amb més força. Arimany va provar un llançament des de la frontal (8'), però ràpidament el Masnou va anar reaccionant. Una centrada de Sato es va passejar per l'àrea petita i a base de pilotes llargues per Bauli l'equip va anar guanyant metres. Duïa la iniciativa l'equip maresmenc, però el partit era d'un equilibri superlatiu. Els locals tampoc renunciaven a res. Robert, un dels màxims golejadors de la categoria, va poder fer l'1-0 però va topar amb David Peinado (27'). El partit era d'anada i tornada, Dennis va tenir la més clara de la primera part a la sortida d'una falta lateral (34'). i ràpidament Chacón va respondre amb un xut des de molt lluny (37'). Abans del descans hi va haver temps per un altre intent de Carlitos (41') i per un altre resposta local, amb una ocasió claríssima en que Robert, tot sol dins l'àrea petita, va intentar una xilena que no li va sortir bé (44').

Una primera part molt equilibrada tan en el joc com en el nombre d'ocasions. A la represa, el partit va ser diferent. El Masnou va tenir els millors minuts de joc en els primers compassos de la segona part. Una gran jugada col·lectiva va deixar a Bauli sol davant Montero, però no va encertar en la seva rematada (48'). El Masnou dominava, tot i que no acabava de resoldre les jugades. El partit semblava estar controlat. Els maresmencs ho van provar amb tímides rematades de Carlitos i Marcelo fins que els problemes físics de Bauli i Carlitos van restar potencial. Bauli arrossegava unes molèsties, sembla sense massa importància, però la lesió d'Éric Blasco va ser més preocupant. En una acció en què incomprensiblement l'àrbitre va perdonar la segona targeta groga a Litus, l'ex jugador de l'Europa va caure malament i no va poder retirar-se pel seu propi peu (66').

Amb aquestes dues baixes el Masnou va perdre poder i sobretot velocitat a dalt i no va arribar amb perill. El Peralada es va anar creixent i en els últims 15-20 minuts van merèixer marcar. Litus va avisar rematant al travesser de cap (78') i les ocasions es van anar succeïnt. Entre Robert i Arimany no van saber definir en una doble ocasió en què David Peinado va salvar al seu equip (83'). El porter del Masnou va estar realment inspirat i va evitar el gol local, que va estar realment a prop en ocasions d'Axel i del mateix Robert als compassos finals.

Un empat just entre dos equips que van tenir fases de domini i alternatives constants. El Masnou l'haurà de fer valer la setmana vinent a casa contra el Montcada. El conjunt d'Àngel Gómez segueix a dos punts de la segona plaça i es prepara per afrontar un tram final de temporada apassionat farcit de duels directes entre els equips que es jugaran les opcions de pujar a Tercera Divisió.