lunes, 13 de mayo de 2013

El campió pot amb el Masnou

El primer equip del CD Masnou va tenir una oportunitat d'or per pràcticament sentenciar la segona plaça al grup 1 de Primera Catalana però el campió i ja ascendit Cerdanyola es va endur els tres punts del Municipal. La primera part va ser molt igualada, però a la segona els vallesans van decidir gràcies a una gran solidesa defensiva i a la efectivitat en atac. El col·legiat Camí Monsonís va voler ser també protagonista expulsant a dos jugadors visitants i empassant-se dos penals clars favorables al Masnou. En definitiva, nova derrota pel conjunt masnoví que tot i així manté moltes opcions de poder pujar de categoria.

Àngel Gómez va haver de formar amb un onze de circumstàncies degut a les nombroses baixes. Àlex Isern va debutar al lateral dret, el juvenil Rúben Zarzuela va actuar com a central al cantó de Cristian Guerrero i Éric Blasco va tornar a jugar de lateral, mentre que en la zona ofensiva la novetat era Pedro Baena. Al davant un Cerdanyola que a excepció del porter suplent formava amb un conjunt no massa diferent al que s'ha passejat durant tota la temporada en aquest campionat.





El Cerdanyola va ser el clar dominador dels primers compassos. Els de Toni Carrillo volien deixar clar des del primer minut que no havien vingut a Masnou de cel·lebració i José Antonio va tenir les dues primeres accions per banda dreta sense trobar porteria (3'). Poc després, Ramon va fer lluir David Peinado amb un fort xut des de la frontal (10') i Ivan Serrano va tenir una rematada des de l'interior de l'àrea (12'). Després d'aquest bon inici dels visitants, el Masnou mica en mica va anar entrant en el partit. Bauli va poder avançar als masnovins amb una vaselina després d'una passada en profunditat (19').

A causa d'incorporacions d'Àlex Isern per la banda dreta i d'un joc més directe el Masnou va anar guanyant metres i treient-se de sobre la pressió del millor equip de la categoria, que fins al descans pràcticament només va inquietar a pilota parada. Romero amb una falta des de la frontal (23') i Ivan Serrano novament amb una rematada a la sortida d'un còrner (36') van tenir les opcions més clares. Pel Masnou les aproximacions més destacades van ser un xut de Bauli des de la frontal (38') i sobretot un més que possible penal no assenyalat sobre Pedro Baena (41'). S'arribava al descans després d'una primera part majoritàriament dominada pels visitants però sense masses oportunitats clares.

A la represa el Masnou va sortir decidit a buscar el gol i va tenir la més clara del partit. Una pilota que es va passejar per l'àrea petita la va rematar Marc Gallart de cap i va sortir fregant el pal (49'). Els masnovins van buscar fer-se amb el control del partit, però el rival que tenien al davant va seguir demostrant la seva qualitat. Ràpidament van respondre a l'empenta inicial del Masnou i després d'un avís de Lalo (54') va arribar el gol. Una centrada de José Antonio des de l'extrem dret la va desviar amb la punta de la bota un José Manuel Romero que va demanar perdó a la que va ser la seva afició per fer el primer (59'). Un gol que va deixar tocat un Masnou que va trigar a reaccionar.

Els vallesans, cómodes, combinaven amb el partit totalment controlat. Per davant en el marcador i sense cap tipus de pressió, els verd-i-blancs van poder jugar amb total tranquil·litat davant un Masnou al que li entraven les úrgencies. Els homes d'Àngel Gómez lluitaven però no aconseguien arribar amb perill a l'àrea contrària ni amb la merescuda expulsió del visitant Francis (69'). Marcelo i Ciurana ho van provar de falta sense poder superar la barrera fins que finalment el Cerdanyola va aprofitar un contracop conduït entre Edu Fité i Montilla i que va finalitzar Ramon per sentenciar el partit (82'). Tot i que poc després es van quedar amb nou per expulsió de Ivan Serrano (85'), no van patir per aguantar el marcador. L'àrbitre va tornar a passar per alt un clar penal sobre Marcelo (87') i Bauli va fallar davant el porter la darrera ocasió (90') en un dia en què no hi va haver sort.




Després d'aquest partit el Masnou continua instal·lat en la segona posició però ha vist com Montcada i La Jonquera s'han convertit en els rivals més directes després de situarse a només tres punts. El Masnou continua depenent de si mateix i sumant set dels nou punts que queden en disputa posarà un peu i mig a la Tercera Divisió. El duel directe contra el Farners la setmana que ve, també al Municipal es presenta decisiu.










No hay comentarios:

Publicar un comentario