domingo, 5 de mayo de 2013

Jornada 30: Vilassar de Dalt 3-1 Masnou

MALA SEGONA PART

El primer equip del CD Masnou ha vist com la seva espectacular ratxa de 16 partits sense perdre finalitzava a Vallmorena. En un partit que semblava més que controlat al descans després del 0-1 aconseguit per Maxime a la sortida d'un còrner, el Vilassar de Dalt ha realitzat una gran segona part i ha estat just vencedor. Cristòbal ha igualat just a la represa i després l'àrbitre ha estat decisiu. Ha xiulat penal en una entrada de Sato i Fran Fuentes no ha fallat posant el 2-1. A les acaballes i quan el Masnou semblava reaccionar tenint dues ocasions claríssimes per fer l'empat, el col·legiat novament ha vist penal en unes suposades mans molt protestades de Maxime. El mateix Maxime i Jonatan han estat expulsats i es perdran el partit de diumenge vinent contra un Cerdanyola que ja és campió.

FITXA

Vilassar de Dalt: Sergio, Fran, Chino, Xavi De Frías, Rúben Salvador, Cristòbal (Cristian Martín 88'), Hospital (Makaay 55'), Mendo, Joan Vives (Toni Martín 67'), Edu Camps i Galeano.

Masnou: David Peinado, Éric Blasco (Nakatani 45'), Dani Morales (Burrito 51'), Jonatan Reina, Cristian Guerrero, Aitor (Rúben Zarzuela 82'), Ciurana (Sato 63'), Maxime, Bauli, Marcelo i Marc Gallart.

Gols: Maxime (27') 0-1, Cristòbal (49') 1-1, Fran Fuentes (64') 2-1 i Fran Fuentes (93') 3-1.

Àrbitre: Joan Ponce Moreno. Ha ensenyat targetes grogues a Rúben Salvador, Cristòbal i Fran Fuentes (Vilassar de Dalt) i a Ciurana, Sato i Maxime i Jonatan Reina en dues ocasions (Masnou).

Camp: Municipal de Vallmorensa. 250 espectadors.