sábado, 4 de mayo de 2013

Jornada 30: Vilassar de Dalt-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 30

Dissabte 4 de maig:
17:00 Avià-Gramenet B

Diumenge 5 de maig:
12:00 Cerdanyola V.-Farners
12:00 Vilassar Dalt-Masnou
12:00 Horta-La Jonquera
12:00 Montcada-Ripollet
12:00 San Cristóbal-Sant Cugat E.
12:00 Granollers-Mollet
17:00 Peralada-Guíxols
19:30 Sant Quirze V.-Lloret

EL RIVAL: 

Centre Esportiu Vilassar de Dalt

Any fundació: 1927

President: Carles Povedano

Posició temporada passada: 1r 79 punts (Segona Catalana Grup 2)

Entrenador: Toni Fuentes Corominas

Planter: Sergio Cano, Artur Romera, Alex Pagán, David Gómez 'Chino', Fran Fuentes, Marc Reyes, Edu Camps, Rubén Salvador, Mañanes, Loren, Frías, Vives, Fernando Galeano, De la Peña, Roger Viladomiu, Cristian Martín, Mendo, Toni Martín, Àlex Torremorell, Albert Hospital, Cristòbal i Juan Pedro.


EL CAMP:

Municipal de Vallmorena

Localitat: Vilassar de Dalt (El Maresme)

Adreça: Salvador Albert Riera s/n

Superfície: Gespa artificial


LA PRÈVIA

Àrbitre: Joan Ponce Moreno

Després de la trascendental victòria de diumenge passat davant l'Horta, el primer equip del CD Masnou encara una nova final. El desplaçament més proper de la temporada pel conjunt masnoví es presenta com un altre partit vital per l'objectiu de pujar de categoria. Amb quatre punts de marge sobre els seus rivals directes i amb la intenció d'evitar que el Cerdanyola es proclami campió, els masnovins buscaran guanyar en un camp díficilissim i completar una volta sencera invicte.

El Vilassar de Dalt va ser el darrer equip que va aconseguir vèncer al Masnou. Els de Toni Fuentes Corominas són un equip molt diferent a aquell que arribava com a cuer al Municipal i aconseguia la seva primera victòria a la categoria. Els verdiblancs han sortit de la part baixa de la classificació i ara mateix en la desena posició, tot i que amb només tres punts de marge sobre el descens. Fins i tot fa aproximadament un mes encara es trobaven una situació millor, però després de sumar 4 dels últims 15 punts en joc ja només aspiren a obtenir la permanència com abans millor. Un equip amb qualitat i experiència i en el que destaquen homes coneguts per la família del CD Masnou com Rúben Salvador, Juan Pedro, Albert Hospital, Mendo o Galeano.

Per la seva part, el Masnou continua amb la moral pels núvols. El somni cada cop és més real. L'equip d'Àngel Gómez referma setmana a setmana les seves aspiracions. Amb la permanència matemàtica ja assolida, es pot dir ja obertament que aquest equip vol pujar a Tercera Divisió. El capità Carlitos Vidal serà baixa per sanció en aquest partit i s'uneix a Dennis, lesionat, mentre Dani Morales tornarà a la convocatoria. El conjunt masnoví no ha pogut guanyar en els dos darrers desplaçaments, tot i que els empats s'han donat per més que bons i espera donar un cop d'efecte que en funció de la resta de resultats podria ser gairebé determinant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario