sábado, 11 de mayo de 2013

Jornada 31: Masnou-Cerdanyola V. La prèvia

HORARIS JORNADA 31


Dissabte 11 de maig:
16:00 Lloret-Horta
16:00 Farners-Avià

Diumenge 12 de maig:
11:45 Gramenet B-San Cristóbal
12:00 Masnou-Cerdanyola V.
12:00 Ripollet-Sant Quirze V.
12:00 Mollet-Peralada
16:45 Sant Cugat E.-Granollers
17:00 Guíxols-Montcada
17:45 La Jonquera-Vilassar Dalt



EL RIVAL:


CERDANYOLA DEL VALLÉS FUTBOL CLUB


President: Felipe López Rins

Posició temporada passada: 5é 54 punts (Primera Catalana Grup 1)

Entrenador: Toni Carrillo

Planter: Coca, Uri Llaveria, Marc Ahufinger, Jordi Guarch, Iván Serrano, Alvaro, Turu, Jorge Martínez, Edu Fité, Jan Expósito, Mellado, Francisco Baena, José Manuel Romero, Marc Rosell, Ramon, Hassen, Peque, Cuadras, Albert Jiménez, Lalo i Montilla.



LA PRÈVIA

Àrbitre: Miquel Camí Monsolís

Nova final per un Masnou que, tot i la derrota a Vallmorena, continua tenint marge d'error. El conjunt masnoví haurà de demostrar que es pot sobreposar a aquesta derrota i a les nombroses i importants baixes que té per donar un cop de puny sobre la taula sumant tres punts clau. Al davant, el millor equip de la categoria sense cap mena de dubte, un Cerdanyola ja campió i ascendit a Tercera Divisió que no perd fora de casa des de fa més d'un any.

Els de Toni Carrillo han estat pràcticament des de l'inici a dalt de tot de la classificació. Amb una regularitat extrema, a diferència de la tònica de la resta dels equips d'aquest grup primer, van assolir el títol la setmana passada arrant precisament de la derrota del Masnou. Un equip molt treballat, amb un bloc molt unit i que es troba millor fora de casa, on ha sumat 37 dels últims 45 punts en disputa. Tot i ja haver complert l'objectiu, voldran mantenir aquest nivell i a banda de la porteria, en què serà titular l'ex porter del CE Premià Uri Llaveria enlloc de l'habitual Coca, no es preveuen masses canvis en l'equip vallesà.

Per la seva banda el CD Masnou afronta el partit amb un problema principal i no és altre que les baixes, sobretot en defensa. A més dels lesionats Dennis, Dani Morales i Victor Manuel, Sato, Jonatan Reina i Maxime estan sancionats i no hi seran diumenge. Éric Blasco sembla que s'ha recuperat a temps i podrà actuar com a lateral, mentre que el capità del Juvenil A Rúben Zarzuela es perfila com a titular al centre de la defensa. De tot això s'haurà de sobreposar un equip que necessita el suport de l'afició per poder donar un gran pas endavant en el somni de tornar a la Tercera Divisió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario