viernes, 17 de mayo de 2013

Jornada 32: Masnou-Farners. La prèvia

HORARIS JORNADA 32


Diumenge 19 de maig
12:00 Vilassar Dalt-Lloret
12:00 Cerdanyola V.-La Jonquera
12:00 Masnou Farners
12:00 Horta-Ripollet
12:00 Sant Quirze V.-Guíxols
12:00 Montcada-Mollet
12:00 Granollers-Gramenet B
12:00 San Cristóbal-Avià
17:00 Peralada-Sant Cugat E.



EL RIVAL:

Centre d'Esports Farners 

Any fundació: 1919

President: Francesc Xavier Bruset

Posició temporada passada: 8é 45 punts (Primera Catalana Grup 1)

Planter: Carlos Blanquera, Adrià Fradera, Alfons, Xavi Banal, Pitu Riart, Isaac, Artau, Criado, Carlos Martínez, Iván García, Padrós; Raúl Rueda, Marc Martí, Riki Solà, Dani Alonso, Cabratosa, Xavi Giró, David Cornellà, Xavi Guitart, Pau Gusó, Sergi Romero, Oscar Almendros, Albert Sánchez, Oscar Perafarrer, Alex Fajardo, Joel Salas i Manel Sánchez.




LA PRÈVIA


Àrbitre: Adrià Mellado Fernández

El primer equip del CD Masnou afronta el partit més important dels dos últims anys. El Farners, un dels rivals directes principals, visita al Municipal en un partit que pot deixar el conjunt masnoví a tocar del somni o bé complicar moltíssim l'ascens. Els selvatans no es troben en un bon moment, però de ben segur que posaran les coses díficils a un Masnou que, després d'una ratxa de 16 partits sense perdre, ha caigut en els dos darrers enfrontaments.

L'equip d'Albert García s'ha mantingut al llarg del campionat en les primeres posicions. Compten amb un planter ambiciós que ha tingut aquest objectiu des de l'inici de temporada. Ara mateix el Farners porta tres derrotes consecutives i si perdés diumenge al Municipal diria adèu de forma matemàtica a les opcions de pujar de categoria. Per tant, els gironins s'hi juguen moltíssim. Caracteritzats pel seu bon rendiment fora de casa, on han guanyat fins a vuit partits (per només quatre com a local) es presenten com rival molt dur. Tan sols comptaran amb la baixa per sanció d'Isaac.

Per la seva banda el Masnou buscarà refer-se després dels dos últims partits que han trencat la bona dinàmica de l'equip. Tot i així, els jugadors continuen creient amb complir l'objectiu final. Amb tres punts de marge sobre els rivals més propers, una victòria diumenge tenint en compte el díficil desplaçament de la Jonquera a Cerdanyola i complicat partit del Montcada davant el Mollet podria deixar l'equip amb un peu i mig a la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Tornaran Maxime i Jonatan Reina després de les seves respectives sancions i es preveuen alguns canvis respecte a l'equip que va caure diumenge contra el campió Cerdanyola. Un partit en el qual el Municipal novament ha de presentar un bon aspecte per poder ajudar aquest equip a fer realitat el seu somni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario