viernes, 24 de mayo de 2013

Jornada 33: La Jonquera-Masnou. La prèvia

HORARIS JORNADA 33


Dissabte 25 de maig:
16:00 Lloret-Cerdanyola V.
17:00 Avià-Granollers

Diumenge 26 de maig:
11:45 Gramenet B-Peralada
12:00 Ripollet-Vilassar Dalt
12:00 Mollet-Sant Quirze V.
12:00 San Cristóbal-Farners
17:00 Guíxols-Horta
18:00 La Jonquera-Masnou
18:30 Sant Cugat E.-Montcada



EL RIVAL: 

Unió Esportiva La Jonquera

Any Fundació: 1922

President: Josep Maria Serra

Entrenador: Manel Cabezos

Posició temporada passada: 1r 68 punts (Segona Catalana Grup 1)

Planter: Dani Óscar, Joan Budó, Albert Bech, Jesús Jiménez; Leslie, Marquitos, Bassols, Cristian Pérez, Carlos López, Lluís Malagelada, Eladio, Àngel Laari, Toni Güell, Quim Rodríguez, José Eduardo, Alberto Jiménez, José Bazán, Patet, Xavi Ferron, Sergi Arimany i Éric Pérez.


LA PRÈVIA


Àrbitre: Kabir Frutos Bonache

Ha arribat el moment. Després d'una temporada molt complicada en què l'equip es va passar gran part de la primera volta en la zona baixa i va mantenir una espectacular ratxa a la segona, aquest diumenge el primer equip del CD Masnou pot fer història a la Jonquera i classificar-se per la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Ho aconseguiran de forma matemàtica si assoleixen la victòria. Amb l'empat, s'hauria d'esperar al que passi en els complicats desplaçaments d'Horta i Montcada. Una derrota per un gol permetria als masnovins dependre de si mateix a la darrera jornada. Però si els jonquerencs obtenen un marcador favorable per més d'un gol, seran ells els que ho tindran tot a favor a l'últim duel del campionat.

La Jonquera ha tingut una bona temporada en la seva primera temporada a Primera Catalana. Amb un pressupost força considerable, va ser un dels equips que es va col·locar a les primeres posicions des de l'inici de temporada. Han patit altibaixos, sobretot a l'equador del campionat, però quan semblaven pràcticament descartats han aconseguit encadenar tres victòries consecutives davant tres equips com Horta, Vilassar de Dalt i Cerdanyola que l'han reenganxat de ple a la lluita. Un equip que ha generat certa polèmica per les seves contínues impugnacions als partits en els que no aconsegueix el resultat destacat, però que compta amb un planter important de jugadors entre els que destaquen Dani Óscar, Xavi Ferron o Sergi Arimany.

Per la seva banda, el Masnou arriba amb les piles carregades després d'haver aconseguit una crucial victòria contra el Farners. L'objectiu és a tocar, però no val confiar-se. L'equip continuarà tenint, en principi, la baixa de Dennis que no hi arribarà a temps. També s'uneix a aquesta llista Jonatan Reina, sancionat. Dos baixes importants a la defensa però que novament seran substituïdes entre d'altres pel capità del Juvenil A Rúben Zarzuela. La resta en principi seran els habituals, els que han portat al Masnou a tenir-ho molt de cara, a falta de sis punts en joc i una promoció que podria no tenir valor si l'Olot ascendeix el pròxim cap de setmana, per aconseguir un nou ascens a la Tercera Divisió. Està molt a prop.


No hay comentarios:

Publicar un comentario