viernes, 31 de mayo de 2013

Jornada 34: Masnou-Lloret. La prèvia

HORARIS JORNADA 34


Diumenge 2 de juny:
12:00 Farners-La Jonquera
12:00 Masnou-Lloret
12:00 Cerdanyola V.-Ripollet
12:00 Horta-Mollet
12:00 Vilassar Dalt-Guíxols
12:00 Sant Quirze V.-Sant Cugat E.
12:00 Montcada-Gramenet B
12:00 Granollers-San Cristóbal
12:00 Peralada-Avià


EL RIVAL:

Club de Futbol Lloret

Any Fundació: 1921

President: Josep Valls

Posició temporada passada: 9é 45 punts (Primera Catalana Grup 1)

Planter: Gianni, Héctor, Alex Bertran, Jordi Valls, Marc Soler, Poderoso Angel Vadillo, Sergio Ordoñez Marc Ribas, Ivi, Riki, Batllosera, Bader, Pecci, Dani Cuerva, Cristian Cuerva, Cucho, Dani Sánchez, Alex Lobo, Eric Maíllo, Albert Marcos, Nuha, Xavi González, Dani Rivas, Chema, Héctor Cuenca.


LA PRÈVIA


Àrbitre: David Barón Ajenjo

Guanyar i esperar. Això és l'únic que li queda al CD Masnou després del tràgic partit de la Jonquera que va restar gran part de les possibilitats. La impotencia i la ràbia no es poden amagar després de tot el que va passar. Però, sigui injust o no el desenllaç, toca mirar endavant i totes les opcions passen per guanyar a casa al Lloret en un diumenge 2 de juny que podria acabar amb el Masnou ja a la Tercera Divisió (si recuperés la 2a plaça i l'Olot remontés a la tarda contra l'Elx B) o bé definitivament sense opcions de pujar de categoria.

Els selvatans arriben al Municipal sense jugar-se res. En la darrera jornada van caure per 1-4 contra el Cerdanyola però els resultats dels seus rivals directes van fer que quedés matemàticament salvat. Tot i així, com declara el seu capità Marc Soler a la prèvia del blog del CF Lloret, el Lloret sortirà a guanyar amb la tranquil·litat que si perds el resultat ja no importa. A més, el planter de l'equip de José Àngel Valero compta amb jugadors de qualitat que voldran despedir-se de la millor manera de la temporada.

Tot i el 1-3 del partit de la primera volta, el Masnou no es refia del seu rival i sap que només els val guanyar. Amb les baixes de Cristian Guerrero, Sato i Bauli per sanció, Àngel Gómez haurà de recomposar l'equip amb la probable tornada de Dennis al centre de la defensa i amb Marc Gallart com a referència ofensiva. Els jugadors estant fent tot el possible per creure en l'esportivitat del Farners, l'equip que hauria de com a mínim empatar contra La Jonquera per fer possible l'ascens del Masnou, malgrat el que es va dir i les celebracions dels fronterers un cop acabat el partit per centrar-se al màxim en aquest trascendental partit. Si no es produïs la combinació, el partit servirà per despedir un equip que ha fet una temporada sensacional.



No hay comentarios:

Publicar un comentario