domingo, 19 de mayo de 2013

Victòria treballada per acariciar l'objectiu

El primer equip del CD Masnou té molt a prop la possibilitat de tornar a Tercera Divisió un any després. Els d'Àngel Gómez han superat a un dels seus rivals directes en un partit molt disputat i en el que han hagut de patir fins al final. Bauli i Marcelo han tornat a ser els golejadors per contrarrestar el gol visitant de José Martínez. El Farners es queda ara sense opcions i amb la punxada del Montcada sembla que tot queda entre Masnou i la Jonquera, que s'hauran d'enfrontar la setmana vinent.

El tècnic del Masnou tornava a comptar avui amb pràcticament la totalitat del planter a excepció de Dennis. Amb un onze de garanties en el que destacava la presència novament del central del Juvenil A Rúben Zarzuela, l'equip tornava al plantejament que l'havia portat a estar 16 jornades sense perdre. Davant un Farners sense el seu principal golejador Guitart però amb un conjunt poderòs que sortia al camp sabent que si perdia es quedava sense opcions.

Com era de preveure, els primers compassos han estat molt igualats. La primera acció ofensiva ha estat una fluixa rematada de Maxime des de dins l'àrea (4'), ràpidament contestada per un xut d'Òscar Almendros que ha fet lluïr David Peinado (7'). El Masnou mica en mica ha anat donant passes endavant, sobretot gràcies a internades d'Éric Blasco per la dreta i a jugades a pilota parada, i ha tingut més control que el Farners. Després d'un intent de xilena que no li ha sortit bé, Bauli ha recollit una pilota llarga ha conduït fins a la frontal de l'àrea, se n'ha anat del porter i ha marcat a plaer l'1-0 (22').

Després del gol el Masnou ha baixat la intensitat i després que Òscar Almendros avisés, un gran  contracop conduït per Riki Solà i finalitzat per José Martínez ha suposat l'empat (31'). Després de mitja hora d'anada i tornada amb el partit igualat en el marcador, els dos equips han replegat línies i fins al descans no hi han hagut arribades, a excepció d'un error de Rúben Zarzuela en la sortida de la pilota que a punt ha estat d'aprofitar José Martínez (39'). Així s'arribava a la mitja part.

A la represa, tots dos conjunts han sortit concenciats del que es jugaven i han arriscat des de l'inici. Novament Òscar Almendros ha tingut una ocasió claríssima només començar la segona part (47') i pocs minuts més tard Riki Solà ha fregat el travesser amb una falta (53'). El Masnou també ho ha provat amb xuts llunyans de Jonatan (59'), Carlitos (62') fins que finalment el gol ha caigut pels locals, empenyats per l'afició. Bauli ha guanyat una pilota dividida, ha arribat a línia de fons i després del rebuig del porter a un remat de Ciurana, Marcelo ha arribat des del darrere per posar la punta de la bota i posar per davant als masnovins (64').

Els d'Àngel Gómez han sabut gestionar molt bé el partit a partir de llavors. Han donat una passa enrere i han esperat a un Farners que, portant la iniciativa, ha estat incapaç de crear excessiu perill sobre la porteria d'un David Peinado que quan ha hagut d'intervenir ho ha fet amb molt d'encert. Fins i tot Marc Gallart ha tingut el tercer amb un cop de cap (81'). Tan sols un intent de Martin a les acaballes i diverses pilotes penjades que no han trobat rematadador han posat la por al cos a tota la família masnovina.

Amb el 2-1 final el Masnou dona un gran pas endavant per estar la pròxima temporada a categoria nacional. Si la setmana vinent guanya al camp de La Jonquera, matemàticament serà equip d'una promoció d'ascens en la que probablement si perd també acabi pujant. Tot i així, si l'equip maresmenc empatés o perdés per només un gol a terres gironines, seguiria depenent de si mateix a la darrera jornada, en la que rebrà a casa a un Lloret que no es jugarà res. El somni és a tocar.


1 comentario:

  1. Quien lo iba a decir en navidades que este equipo lucharia por subir....gracias MASNOU.

    ResponderEliminar