domingo, 2 de junio de 2013

Som equip de promoció!

El primer equip del CD Masnou ha aconseguit la classificació pel playoff d'ascens a Tercera Divisió en un gran dia per l'entitat i per tot l'esport local del poble. L'equip masnoví ha superat al Lloret de forma còmode i sense patir (2-0) i La Jonquera ha caigut per sorpresa al camp del Farners (2-1). Un èxit obtingut de forma inesperada l'última jornada i sense dependre de si mateix, però que fa justícia a la magnífica temporada de tot el conjunt. Un Masnou pel que a la primera volta ningú apostava però que a base de treball i il·lusió ha acabat en la segona posició d'una lliga molt competida.

La setmana havia estat molt complicada pel CD Masnou. Les insinuacions d'algun jugador de La Jonquera un cop acabat el partit i la obligació d'haver d'estar pendent d'un partit que estava realment sota sospita condicionaven la preparació d'un partit en que el Masnou havia de sumar si o si els tres punts per mantenir alguna esperança. A més, Àngel Gómez no podia comptar amb tres homes importants com Sato, Cristian Guerrero i David Bauli. Al davant un equip que ja no es jugava res, només poder pujar alguns llocs a la classificació. Al mateix li passava al Farners contra La Jonquera, que sortia al camp sabent que si guanyava era equip de promoció.

Des del primer minut el Masnou ha demostrat que compliria la seva part. Els jugadors han sortit concentrats. Sabien que no podien fallar i des de l'inici han portat la iniciativa. Marc Gallart, avui novetat en punta, ha tingut la primera però la seva rematada s'ha estavellat en un defensa (7'). Maxime amb un xut llunyà ha tornat a avisar abans del quart d'hora (14'). El Masnou cada cop arribava amb més perill, sobretot per banda dreta on avui Éric Blasco ha estat sensacional. Un altre cop Marc Gallart, a centrada de Carlitos Vidal, ha tingut el primer amb el cap (21') però no ha pogut dirigir-la bé.

Mentre el Masnou tenia el partit controlat el públic estava pendent del que passava a Farners. L'equip local des d'un bon inici ha demostrat que anava a per totes i al minut 27 ha arribat el primer gol de Fajardo. I molt pocs instants després, els jugadors del Masnou ho celebraven de la millor manera. Excepcional jugada d'Éric Blasco, que ha arribat a línia de fons i l'ha posat al punt de penal on Marcelo ha rematat creuat de cap i ha fet el primer (32'). Situació inmillorable i a més l'equip, lluny de descentrar-se, ha anat a per més i ha pogut fins i tot ampliar la distància abans del descans. Per contra el Lloret pràcticament ha acabat els primers 45 minuts sense arribar a la porteria de Peinado.

Després de la mitja part el Masnou ha continuat de la mateixa manera, però els nervis han aterrat a la graderia quan La Jonquera, quan no s'havia complert ni un minut de la represa, ha empatat el partit a La Selva. Les sospites s'han tornat aixecar tenint en compte el minut com s'havia produït el gol jonquerenc, però en els minuts posteriors tant el Masnou com el Farners han demostrat que el destí havia de ser un altre. L'equip maresmenc ha tingut els seus millors minuts de joc a l'inici del segon temps. Una acció perillosa de Marc Gallart i un altre de Marcelo han precedit la jugada del segon gol. Éric Blasco ha recuperat una pilota al centre del camp i ha fet una espectacular passada de cullera cap a Marcelo que, aprofitant la relliscada del porter Héctor, ha fet a porteria buïda el segon (57')

Amb el partit ja totalment encarat i veient la nul·la capacitat ofensiva del Lloret el partit s'ha refredat comprensiblement. Els jugadors estaven pendents del que es deia a la graderia en relació al Farners-La Jonquera mentre anaven passant els minuts. En aquest context, els visitants han donat una passa endavant. Un xut des de l'interior de l'àrea de Dani Cuenca (71') i una pilota rebotada que ha tret sota pals Dennis (76') han estat pràcticament les úniques ocasions clares del Lloret que han servit per donar un toc d'atenció al Masnou. Llavors ha arribat una fantàstica notícia, Guitart feia el segon pel Farners a falta d'un quart d'hora. Li calien dos gols a La Jonquera i el temps s'acabava, però al Maresme passava molt lentament.

Sense que passés pràcticament res sobre el terreny de joc, tan sols destacar un xut de Ciurana, l'atenció se centrava en les ràdios i els móbils d'última generació. Els gols de La Jonquera no arribaven i el Masnou cada cop ho tenia més a prop. Quan han acabat els partits, pràcticament a l'hora, l'alegria s'ha desfermat a la Carretera d'Alella. El futbol havia estat just amb un equip que ho havia merescut pel seu impressionant sacrifici. Ho teníem, ja estava. Tot allò pel que un grup humà havia lluitat durant 34 jornades havia arribat.

FELICITATS EQUIP!




A la tarda el Masnou podria haver cantat ja el retorn a Tercera un any després si l'Olot hagués pogut remontar la seva eliminatòria d'ascens contra l'Elx B. Els visitants ràpidament s'han posat amb un 0-2, però l'Olot a la segona part ha estat capaç d'igualar el marcador i de tenir ocasions per merèixer passar fins als últims minuts, però no ha pogut ser. Ara el Masnou s'haurà de guanyar l'ascens sobre la gespa contra el Santfeliuenc en una promoció històrica i en la que tot el poble hauria de recolzar aquest equip.


FITXA


Masnou: David Peinado, Ciurana, Dennis, Jonatan Reina, Maxime, Aitor, Éric Blasco (Nakatani 75'), Victor Manuel (David Bach 75'), Marc Gallart (Rúben Zarzu 79'), Marcelo (Pedro Baena 65') i Carlitos Vidal (Burrito 89').

Lloret: Héctor, Jordi Valls (Lobo 60'), Àlex (Xavi 53'), Marc Soler (Dani Rivas 53') Poderoso, Sergi, Angel (Dani Cuerva 60'), Ricki (Kutxo 46'), Nuha, Marc Ribas i Ivi.

Gols: Marcelo (32') 1-0 i Marcelo (57') 2-0.

Àrbitre: David Barón Ajenjo. Ha ensenyat targetes grogues a Ciurana, Marc Gallart, Dennis, Pedro Baena i Jonatan Reina (Masnou) i a Lobo (Lloret).

Camp: Municipal d'esports El Masnou. 450 espectadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario